tirsdag 21. mai 2013

Pinsen 2013

Så er vi ferdig med pinsen også. Det ble en helg med fantastisk vær. Lørdag som var pinseaften, var vi flere på besøk på Kolsås. Flott å sitte på verandaen og nyte varmen som var 28 pluss.

På Kolsås


Denne lørdagen var Grand Prix- finale fra Malmø, og etter en god middag, ble det kaffe og kaker foran skjermen mens noen av oss så på sirkuset. Norge kom på en hederlig fjerdeplass, men mine to favoritter var Ungarn og Island. Den danske jenta vant, og hun var jo søt uten sko, men flink også.

Gratulerer Danmark


Søndag, første pinsedag, var været like fantastisk. Jeg gikk en lang tur etter lunsj, og det ble ganske varmt etter hvert. I starten passerte jeg Bryn kirke. Pinsen er en kristen høgtid, 49 dager etter påske. Pinsen regnes som fødselsdagen til den kristne kirka.

Bryn kirke


Det var utrolig hvor fort trærne var blitt grønne, i løpet av noen få dager. Egentlig ingen særlig vår, det bare hoppet over til sommer. Flere steder var mark og eng dekket av fine små blomster.

Markblomster


I hagene til folk hadde busker og trær pyntet seg med de peneste blomster. Det var fint å rusle langs hagene og se på blomsterprakten og høre småfuglene synge i vill glede over den varme dagen. Under kommer tre bilder som viser noe av prakten.

Epletre?


Gult og flott


Fargeprakt


Flere hadde heist flagget siden det var første pinsedag. Flott kneiset det i rødt, kvitt og blått. Det vaiet fint i den svake brisen. Håper ingen begynner å rote med flagget vårt.

Flagget til topps


Det var såpass varmt i sola at hestene søkte skygge under trekronene. To fine eksemplar av hesterasen.

Hester i skyggen


Denne kvelden var ekstra varm og fin. Ut på kvelden var det langt over 20 pluss, og en halv måne lyste på himmelen. Stunder en må nyte. Bildet er tatt fra balkongen rundt klokka 23.00.

Vakker kveld 


I går, andre pinsedag, var det blitt værbytte, men ikke så galt som det var spådd. Jeg hadde gjester fra familien til middag og kaffe. Vi hadde ei koselig stund som avslutning på pinsen. På bildet under er det klart til å sette maten på bordet. I dag, tirsdag, er det kvardag igjen.

Klart til mat

  










 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar