søndag 23. august 2020

Hverdagsliv i august 2020

Dagene ruller og går i et raskt tempo, vi har snart bare en uke igjen av august. Jeg synes ikke vi kan klage på været, for det har vært mest pent vær. For det meste fine dager og kvelder, 3. august var fullmåne.

Fullmåne

Fine kvelder

Blomstene har trivdes i balkongkassen til glede både for meg og for innsektene som har vært på besøk. Særlig humler, veps, jeg tror bier også har vært på besøk.

Blomstene trives



Her nytes nektar
 
For et par uker siden var jeg en tur i Sandvika, og da gikk jeg den ruta jeg brukte før. Men så ble det arbeid ved gangbrua, og dermed måtte man gå en annen rute. Den ruta har jeg holdt meg til, enda den andre sikkert var ferdig for lengst. Derfor gikk jeg nå den jeg brukte før, og jammen var det blitt fint ved gangbrua, nesten som en danseplass. Og på elvebreddene var det blitt finere.

Ved gangbrua

Ved ene elvebredden

På andre siden


  Det har også vært regn og skodde, og en dag var fryktelig tordenvær. De siste som var meldt kom heldigvis ikke hit, jeg har all respekt for tordenvær. Lyna er jo livsfarlige.

Også grått vær
I blant spesielle skyer
Rett og slett som et
kunstverk

Lørdag var jeg til Kolsås og spiste lunsj. Der var også en liten prinsesse på besøk, hun er blitt flink og gå, og løper omkring. Men da hun spiste lunsj, ble det spor under stolen. En artig liten tulle. Det har vært en ganske aktiv august også, men det får jeg summere opp senere, det er snart slutt på sommeren.

Fra lunsjbordet
Prinsessen er ferdig
med måltidet
 Så en liten dans til slutt
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar