mandag 19. september 2022

I selskap, og søndagstur i høstfarger

 Lørdag var jeg i selskap, været var fint så jeg spaserte dit. Da jeg kom fram vaiet det norske flagget utenfor. Inne var også pyntet, og Dina som var bursdagsbarnet, var klar for foto. Hun er en ung dame nå.

Høstlig vei mot selskapet


Flagget vaiet for bursdagsbarnet


Inne også pyntet
Joni var også på plass

Først ble det flere sorter snacks


Seinere ble det middag og vi tok plass ved middagsbordet. Det ble servert en nydelig gryterett, samt to sorter ris, pluss grønnsaker, rosenkål og gulerøtter, pluss syltetøy hvis en ville plusse på med det.

Nydelig middag

Etter en pause, ble det kaffe og kake. Da kom Suksessterten på bordet, og kaken smakte nydelig. Det ble prat rundt bordet, og et hyggelig selskap. Til slutt kjørte bursdagsbarnet oss hjem, men noen til T-banen.

Nydelig kake

I går, på søndag, var det ganske fint høstvær. Da gikk jeg en trimtur. Det var mye fine høstfarger, og en del folk som var på søndagstur. Jeg så en del blomster som fortsatt pyntet opp ved hushjørner, og jeg så 
flere steder busker med Nyper som det heter på fint, på Sunnmøre kalte vi det Juper.

Gule blomster
Nyper

På hjemvei stoppet jeg også for å se på høstfargene, og ved en liten statue hadde gult løv pyntet opp på marken. For der stod store tre i nærheten.

Fin høstpynt

  Litt lenger bortover var mer som en skog, og der så jeg innover skogen, noen steder kunne det se ut som en grønn korridor innover. Det ble en fin liten søndagstur. Da kvelden kom, stod jeg en stund på balkongen og så på kveldsskyene.

Som en grønn korridor

Kveldsskyer


 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar