mandag 5. september 2022

Vi er i gang med september

 Vi er i full gang med første høstmåned. Været denne sommeren har her vært svært fint, kun noen byger iblant, og skodde et par ganger. Først en liten titt på slutten på august. Søndag 21. august var det en fin regnbue som la en flott bue ved her jeg bor.

Fin regnbue sett fra balkongen

Sett fra verandaen

Så ble det lunsj på et par ungdommer som hjalp meg med noe på kjøkkenet. Kjekt å ha gode hjelpere. 

En dag så jeg en hel gjeng med hangglidere som for oppe under skyene. At de våger, tenkte jeg.

Det ble lunsj


Dette hadde ikke jeg våget


En formiddag kom familie innom, de var på tur og skulle videre til Sunnmøre. Det ble lunsj før de dro videre. Hyggelig med besøk.

Gjester på besøk


Som nevnt hadde vi mye fint vær også i august, men iblant kom skodde en stund, men den lettet ofte ganske fort. Jeg har nevnt skalldyrpartyet da flare av oss var samlet. Her tar jeg igjen med den fine blomsterbuketten jeg fikk.

Skodde

Fine blomsterbukett

  Så kom 1. september og kalenderne ble bladet om fra august til september, den første høstmåneden. Først den med førerhunder, en søt liten hund som skal trenes opp. Den andre var et bilde malt av en person med penselen i munnen. Jeg blir like forundret hver gang, og lurer på hvordan det er mulig.

Denne skal bli førerhund

Malt med pensel i munnen

En dag jeg ruslet hjem fra butikken, gikk jeg som vanlig snarveien. Da så jeg at en god del med epler hadde falt ned fra epletre som stod i nærheten.

Epler lå på marka.

Jeg var nettopp en tur i Sandvika, været var strålende, og på vei tilbake til bussen, måtte jeg stoppe på brua, det va skjære idyllen ved elven og området. Så får vi se hva september har å by på videre.

Idyll i Sandvika




  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar