lørdag 20. juli 2019

Sommerdager, juli 2019

Vi har hatt vekslende vær til nå i juli også, men flere fine dager. Det blomstrer i hagene til folk, og mange er flinke til å pynte opp på verandaer og balkonger. Naturen i seg selv kan ingen gjøre etter. En dag jeg kom fra butikken, tok jeg plass på en benk for å se på noen fine hengebjørker i nærheten.
En kveld måtte jeg beundre månen, den var nesten full, men det må avansert utstyr til skal man få et skikkelig bilde av den.

Fine hengebjørker
 Månen

Lørdag ble det igjen grilling på Kolsås. Denne dagen var også sønnen i huset hjemme på besøk. Han må vi hilse på når han er innom. Det ble grilling, og nyheter utvekslet.

Sammen med Henrik 
 
  Grillmesteren Stephen
Hedda


Søndag bød jeg familien inn til lunsj. Nå drar snart alle på ferie. Det blir forskjellige reisemål. Noen skulle til Spania og Malta, jeg og noen til hadde andre planer. Det ble prat rundt bordet.

Bordet klart

Janis spiser også

Nå vafler og dessert 
 
Været har også nå vært skiftende, iblant kraftige regnbyger, samt tordenvær, men ikke på langt nær så kraftig som i forrige uke. Tirsdag var det måneformørkelse. Klokken 23. 15 tok jeg bilde av månen, da var kun halve månen synlig. I slike høve burde man ha skikkelig utstyr, men jeg fikk et inntrykk. Flott å følge med på.

Måneformørkelse

For et par dager siden hørte jeg støy ute som varte, jeg gikk ut på balkongen for å se. Rett over meg, men ganske høyt, sirklet et helikopter. De drev på ganske lenge, hva de drev med, er ikke godt å si. jeg tok bilde, men ikke godt å se oppe mellom skyene. Om kvelden så månen ut slik som på siste bildet her.

Hva driver
de med?
 
 Månen onsdag
kveld.

  Nå blir det stille på bloggen et par uker. Jeg skal på sommerens ferietur. Neste gang jeg skriver vil jeg fortelle om turen. Neste blogg kommer onsdag 7. august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar