søndag 7. februar 2021

Det ble selskap likevel, februar 2021

Det ble en lettelse i restriksjonene som passet oss, vi kunne samles noen likevel. En av de som hadde bursdag i februar, ba dermed inn til selskap. Vi var fire gjester som møttes hos jubilanten, fire dager etter den rette dagen. Først en liten skvett portvin og linsechips. Så forrett, toast med to sorter kaviar, småbiter med rødløk samt rømme.

Litt snacks

Så forrett

Så var det tid å pakke opp gaver. Ute var kaldt, så de brant lystig i ovnen. Joni var selvsagt med i festlighetene. Jeg så nærmere på et av bildene på en vegg. Det var et av vertinnens mesterverk. Som kjent er hun en fotokunstner.

Joni midt iblant

Gaver

Fotokunst

Så ble det middag med ovnsstekt filet med tilbehør, og bakte poteter. Senere ble det dessert som var sjokolade mousse. Et nydelig måltid. Det ble også kaffe og et fat med frukt.

Deilig middag

God dessert

Som nevnt var Joni der og fulgte med på det som skjedde. Det ble en hyggelig kveld, forrige helg var det kun møte på Skype. Nå kunne vi møtes i stua hos bursdagsbarnet.

Joni fulgte med

Godt med frukt

Det ble en hyggelig kveld, vi takket vertinnen for en hyggelig kveld. Vi ble skysset av Dina, hun har nå tatt sertifikat og er en flink sjåfør. Tenk nå sjåfør, det er ikke lenge siden hun matet elefanter i Thailand.   
Sjåfør for kvelden

Bilde av vertinnen, 
tatt i Stettin

 




  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar