fredag 19. februar 2021

Det ble vinter, februar 2021

 Det var lenge strålende vær med sol, men knallkaldt. Første bildet viser den fine søndagskvelden 7.februar. Andre bildet tok jeg på vei hjem fra butikken dagen etter, som var mandag 8. 2. Et tre som tok seg godt ut til tross for vinteren.

Fin søndagskveld



 
Staselig tre, tross vinter

Søndag 14. februar var morsdag, men også fastelavn og valentinsdag. Da bød jeg inn til koldtbord, og de som bor i området kom. Da kom også Joni på besøk i ny elegant kåpefrakk. Joni er alltid elegant.
Jeg fikk fine gaver på morsdagen.

Joni i ny habitt

Fine gaver

Så ble det samling rundt bordet, og en hyggelig prat om tingenes tilstand. Joni hørte lyder utenfor, og løp til verandadøren for å kikke ut. Der stod hun flere ganger og så hvor lydene kom fra. Det ble et hyggelig besøk.

Bordet klart

Joni hører lyder

Søndag ble siste godværsdag, mandag skiftet været, solen forsvant, og det startet å snø. Heldigvis ble det litt mildere. På mandag viste måleren kun minus 8 rundt lunsjtid. Jeg tok bilde både fra verandaen og fra balkongen.

Fra verandaen

Fra balkongen

Nå snødde det resten av uken, jeg har for det meste holdt meg inne. De som ser ut for å kose seg er barna i barnehagen rett bortenfor her. Men jeg er ikke noe vintermenneske, og ser fram til at snøen forsvinner. 

Kvitt på verandaen

Mye snø på balkongen

Jeg vil tenke på varmere
trakter som Thailand

 

 


  




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar