onsdag 3. februar 2021

Vi har startet på februar 2021

 Vi avsluttet januar med kulde, og den fortsetter. Torsdag 28. januar tok jeg for første gang bilde fra verandaen da månen kom opp, det var klokken 17.00. Vanligvis tar jeg bilde fra balkongen senere på kvelden.

Månen sett så tidlig

   


Siste dagen i januar 31.1 var like knallkaldt, minus 15 om morgenen. Da jeg tok bilde litt etter frokost, var som vanlig glassveggen ved verandaen frosset til, nå i kulda.

Kaldt og tilfrosset


Mandag 1. februar var det først å bla om de nye kalenderne om til februar. Som vanlig tok jeg god tid å studere bildene. For førerhundene var to nydelige små valper som skal trenes opp, og for kalenderen malt av handikappa, var et fint vinterlandskap, malt med pensel i munnen.

De er søte


  Utrolig godt gjort


I familien er januar og februar en måned med bursdager. Det starter alt 3. januar med en kar som bor i Stettin. Nå er han blitt en ungdom, jeg liker best den norske utgaven av navnet og bruker det.

Patrik


Den neste ut var en ung mann som fylte år 19. januar. Da jeg bodde på Sunnmøre, var 19. januar den dagen sola kom over fjelltoppen den måtte over, før den skinte ned til oss for første gang om vinteren. 

Litt større i dag

                                

Neste bursdagsbarn var en ung mann som skulle feire dag 24. januar. Men grunnet koronaen ble selskapet avlyst. Planen var å slå sammen de to som hadde bursdag 19.1 og 24.1, men det gikk ikke, 
dessverre.  

Sjarmøren


Så skulle en ung dame feire dag 1. februar, men nei, det var ikke mulig. Et stygt tryne med pigger stod klar å angripe. Det var bare å avlyse alle festligheter. Men uansett, den unge damen fylte år.

Her i Nairobi


Neste som var planen å feire var enda en ung dame 17. februar. Det ser heller ikke ut å bli noe av, hvis ikke et under skulle skje. Det er ikke annet å gjøre enn å ta det som det kommer.

På land i St. Martin
Karibia, bak i bilen

 Den neste er i mars, det er Hedda, men da er hun kanskje reist til studier i utlandet. Da er det en stund til neste. Så slik er det i disse pandemitider. Man må ta en dag av gangen, og håpe på at alt blir normalt igjen.

Sammen med lillesøster

Snøen hadde nesten regnet bort her i lavlandet, men så kom kulden, og i går hadde det snødd litt igjen, men fint vær. Meldingene er fine hele uken, men kaldt.

Kom litt snø siste døgn,
bildet tatt tidlig i dag




 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar