tirsdag 15. februar 2022

Halve februar er over, 15 2- 22

 Da er kun to uker igjen av andre vintermåned. Vi hadde lenge fint vær, men så kom et lite skifte. I går ble det litt skodde, og det ble mildere. Bildet ble tatt i går før lunsj.

Bildet tatt fra verandaen


Jeg har sett en del av sendingene fra OL. Men siden de går til sånne nattlige og grytidlige tider, blir det mindre enn jeg skulle ønske. Det er ikke alt jeg er så interessert i heller. Men noe er det blitt, og jeg synes Norge har gjort det godt. Det ville bli uinteressant for de andre nasjonene hvis Norge skulle vinne alt. På onsdag tok Jørgen Graabak sølv i kombinert 10 km. Han lå en stund bak, men på slutten kom han som et lyn og vant og gikk først over mål. Jeg så også da Birk Ruud tok gull i Freeski big air. Jeg har aldri sett maken, han snurret rundt oppe i luften ca. 5 ganger. Jeg ble så forundret at jeg glemte å ta bilde. Johaug tok gull i 10 km.

  Graabak vant sølv


Johaug vant gull på 10 km


Gullgutten Birk, her med medaljen

En glad kar

Fredag begynte det å skye til igjen, og om kvelden forsvant solen bak, men jeg så i fargespillet i horisonten bak de mørke skyene.

Dramatiske skyer

 Den unge Marius Lindvik skaffet Norge gullmedalje i Hopp. Han hoppet hele 140 meter. Det var fantastisk og se han i svevet og så dale ned på 140 m.

Her hopper han

Det ble gull

Søndag var morsdag og da serverte jeg lunsj til de som kunne komme. I går ble det lette snøbyger, og i dag så jeg det var kommet et dryss med snø, og måleren viser minus 2.

Lunsjbordet søndag 

Været i dag


 




Bildet tatt tidlig i dag fra balkongen





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar