torsdag 24. februar 2022

Februar snart over, 2022

 En ting er sikkert, tiden står ikke stille, den løper av sted, snart er tredje vintermåned over. Søndag ble som kjent OL i Kina avsluttet. Norge ble beste land med 16 gull, 8 sølv og 13 bronser. Jeg kan nevne at Therese Johaug tok gull på den siste OL- dagen på 30 km, og hun fikk sin gullmedalje utdelt på den store avskjedsforestillingen i bygget kalt Fugleredet.

Her mot mål

Hun har fått gullmedaljen

Så fortsatte avslutningsfesten med flere innslag, også nå var det et barnekor som sang, men nå kledt i blått. Den store hallen var spektakulært pyntet, vinterlekene 2022 var over.

Fra Fugleredet
Barnekoret

Det neste Vinter- OL skal gå om fire år i Italia, og det italienske flagg ble heist, samt en italiensk duo underholdt. Neste gang skal den olympiske ild brenne i Italia. Til slutt et flott fyrverkeri.

Neste gang i Italia

 Den italienske duoen

Fra Fugleredet

Flott fyrverkeri

Jeg må nevne at lørdagskvelden var jeg i selskap, der det ble visning av malerier, samt middag og kaffe. men jeg har fortalt om det før, så jeg tar kun med noen få bilder her.

Bilder studeres

Malerier både på vegger
og oppstilt på gulvet

Det ble både middag, og kaffe
med ostekake

Vi har hatt mye fint vær, men snøen har dekket landskapet hele tiden. Det ble grått et par dager og det snødde litt til, men så kom solen igjen. Da jeg kom fra butikken i går, tok jeg bilde da jeg gikk snarveien hjem. Gangveien var brøytet, og benkene var klare hvis en ville sitte og se på snøen. Nå skal vi snart skifte måned igjen, og jeg håper snøen snart takker for seg.

Det kom mer snø

Gangveien er brøytet

Hvor lenge skal snøen ligge?







 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar