tirsdag 1. mars 2022

Første dagen i mars, 2022

 Jeg vil først ta med det som nå opptar oss alle i Norge, og det meste av verden, det er Russlands invasjon av Ukraina. Et fredelig land der folket gjerne vil tenke sjøl. Jeg har fulgt med på nyhetene og er forferdet over det som skjer. Uskyldige ukrainere rømmer fra sitt fedreland i redsel for kommunistene fra øst. Hæren i Ukraina forsvarer landet sitt med all sin styrke mot fienden. De sivile som blir igjen sitter for det meste i tilfluktsrom og hører drønnene fra bomber. Vesten må hjelpe Ukraina på alle måter.

Ukraina kjemper


  Gatene tomme når sirener uler


 Leve Ukraina


 I dag starter vi på ny måned, men jeg skal først ta med et selskap jeg var i lørdag kveld. Hedda feiret bursdagen sin noen dager før hun fyller år, grunnen var at hun ikke er hjemme på dagen. Da vi kom, fikk vi servert tre typer snacks, og champagne. 

Tre sorter snacks


Bursdagsbarnet


Tre av gjestene


Så ble det middag med lammestek og alt tilbehør, det smakte ypperlig. Senere ble det kake med god krem. Stephen hjalp til på kjøkkenet.

Deilig middag

Stephen i kjøkkenutstyr

Bursdagsbarnet og bursdagskaken


Det ble en kjekk kveld med god mat og prat rundt bordet. Jannis var i godt lune og lekte seg med det som var innen rekkevidde. Jeg ble både hentet og skysset hjem, og to andre gjester ble kjørt til T-banen. 

Janis lekte med sitt

    Vi hadde mye fint vær i februar med sol og kaldt, men i dag på første dagen i første vårmåned, er været grått og kun 1 plussgrad. Nå får vi bare følge med på hvordan verdenssituasjonen utvikler seg, og håpe på det beste.

Fint vær i februar, bildet tatt
fredag fra balkongen

Men i dag 1.mars grått vær og 1 plussgrad.
Bildet tatt fra verandaen 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar