tirsdag 29. november 2022

Fortsettelse på 4.dagen i Beones Aires.



 Vi kjørte videre mot hovedstaden langs en stor park. Da vi kom nærmere byen, svinget bussen til venstre oppover en svak høyde. Der gikk vi av og videre oppover, der stoppet vi og så opp til et blankt, høyt kunstverk. Det forestilte en sølvfarget lukket blomst .

Vi kjørte langs en pen park



Så videre mot byen, og snart svinget vi til venstre og kjørte opp en vei og stoppet. Så gikk vi  oppover til vi så i et blankt, ganske høyt, sølvfarget kunstverk. Det forestiller en blomst, den er mekanisk så den lukker seg, og åpner seg med sine stor, blanke blomsterblad. Floralis Generica.  
Artig å se.

Kunstverket



Et bilde til






Neste besøk var gravstedet der Eva Peron er gravlagt. Vi gikk et langt stykke, for dett var et stort område, nesten som å gå i en underlig by. Vi måtte gå et langt stykke, men stoppet iblant for å se.
 
Masse blomster
 


Vi gikk i gater, de rike hadde råd til mausoleer

Her er Eva Peron

Nå hadde vi litt privat tid, og vi valgte å besøke en bokhandel som før hadde vært et teater  Det var artig å se. Det hadde et spesielt tak. 

Taket i bokhandelen
Inne i bokhandelen

Men nå var det tid for privat lunsj


Nå var det pause til vi skulle på vinsmaking, og tangoshow seinere. Nå kom vi til forbokstavene til hovedstaden, store og fine var de klippet ut av busker. 
 
Grønne og fine



Vi ruslet videre mot hotellet og der stod vi litt før vi måtte på rommene og fikse oss til dagens to siste  
opplevelser. Rett utenfor stod en hel gjeng med unge karer i likt idrettstøy. Da hørte jeg noen sa det var et håndballaget som skulle spille kamp. Jeg spurte om å få ta bilde av dem. De var enten fra Paraguay eller Uruguay, jeg husker ikke.

Jeg stilte sammen med dem

Da alt var klart, dro vi på vinsmaking. Da vi kom fram, gikk vi ned en trapp og inn i et rom, der satte vi oss ved et langbord. Først holdt eieren en orientering om viner og prosessen med vin, og om typer vin.

Vi fikk servering med småretter til vinen


Her kommer rødvinen



Vi smakte gode viner
 

Vi gikk til stedet vi skulle spise middag og se tango.


Det var et stort rom, og mange langbord var dekket, Men framme på scenene var klart for tangodans. Lyset ble slukket og nå ble det en forrykende tango, disse kunne virkelig danse. Nå fikk vi også servert
 middagen, det var kjøtt og tilbehør, men jeg likte best desserten

Karamellpudding
Ved bordet


Tango kunne de


   


                                                Vi satt litt langt fra scenen men fikk med det meste


                                            Her samme paret som danset
                                            

Fortsettelse








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar