tirsdag 8. november 2022

Vi er i gang med november, 8. 11- 22




Tidligere i høst hadde vi svært mye flott vær, men denne uken har vært mye skodde og regn. men først tilbake til nest siste dagen i oktober. Da hadde jeg besøk av to unge damer til lunsj. Da ble det hyggelig prat ved bordet.

Så kom skodden


Lunsjen klar


Siste dagen i oktober ble det en fin kveld, først med en fin kveldshimmel, seinere kom opp en voksende måne på himmelen. 

Fin kveldshimmel

Så voksende måne

Onsdag 2. november var jeg ute en tur, og da så jeg vi var kommet til siste høstmåned, nå lå de fleste lauv på marken ved trestammen.

Høsten er på hell

3. November ble et mørkt og trist vær, det var mørke skyer og skodde som etter hvert la seg nedover i bebyggelsen. Men vi kunne ikke klage, for vi hadde tidligere på høsten hatt mye fint vær. 

Været skiftet

Lørdag kveld så jeg noe uvanlig, det var solnedgang, men så ble himmelen svært mørk, kun en gul, bred stripe i nederste kant av skyene lyste. Den mørke himmelen gjorde det litt mørkt i stuen, men den gule stripen lyste så sterkt at det lyste opp i stuen, men kun en kort stund. Da jeg litt senere så ut, var det blå himmel og kun noen få skyer som egentlig pyntet opp. For meg ble det som et lite lysshow.
  
Mørke begynner å lette

Og det gikk fort, plutselig var det slik


Nå skal jeg ut å reise igjen, så det blir stopp på bloggen i ca. to uker. Da kommer jeg tilbake og forteller det jeg har sett og opplevd. Jeg lurer på hvordan været blir, for dit jeg og fire til fra familien skal, har de startet på våren.

Slik var været her i går sein ettermiddag


Neste blogg ca. 25. November   
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar