mandag 24. februar 2014

Kosestund med gamle bilder, februar 2014

Etter å ha vært i stort party, tenkte jeg i dag på de mange bryllupene jeg har vært gjest i. Jeg så gjen-nom noen albumer og måtte smile til de gamle bildene. Men kjekt var det der og da. De to første bildene er fra 1965.

Ved bryllupsmiddagen

Dessverre er ikke brudgommen sammen med oss lenger, men vi minnes ham med glede. Her er brudeparet sammen med foreldre.

Koselig bilde

  Neste to bilder er fra 1964. Da var vi også i bryllup hos familie. Mange gjester og mye god mat som det vanligvis er på Sunnmøre.

Brudeparet

 Her er det stor stemning hos gjestene ved et av kaffeborda.



Et par i familien skulle gifte seg i 1968. Et strålende par, og brudepikene som er Binni og Anette, kom skridende ut fra Stokksund kirke.

Flott brudepar

Så kom neste par i 1974. På første bildet ser vi brudeparet skjære opp bryllupskaken.


Under har vi brudepar og forlovere.


Så er jeg klar å forsyne meg fra det bugnende bordet med kaker.


 Jeg bladde også gjennom en bunke med takkekort fra brudepar. Noen av kortene er en del år gamle, men artig å se på. Først vil jeg ta med et av våre ganske nære naboer. Bruden fikk etter hvert jenter som ble venner med mine døtre. Bruden og jeg gikk på forening sammen og hadde det fint. Brud- gommen kjenner vi også godt.

Ganske nære naboer

Så har vi kjenninger fra bygda jeg vokste opp, men er av den yngre garde må en kunne si. Jeg kjenner dem godt fortsatt.

Fra nabobygda

 Jeg drister meg til å ta med våre nærmeste naboer på Sunnmøre. Bruden har jeg trimmet mye sammen med, det har blitt mange turer over Skaret. En skulle tro bildet er et utklipp av en film fra Hollywood.   

Nære naboer

Til slutt vil jeg avrunde med et av de nyere bildene. Brudeparet er Arild og Gabriela som er gode venner av vår familie. Jeg synes det er et flott brudebilde.

Fint brudepar

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar