onsdag 5. februar 2014

På kino, februar 2014

Så ble det kinobesøk igjen. Første filmen jeg bestemte meg for å se i 2014, ble The Wolf of Wall Street. Under er ser vi filmplakaten.

Plakaten

Hovedrollen har Leonardo DiCaprio. Filmen handler om aksjemegleren som går fra lovlydige spekulasjoner, men går så inn i et snuskete jappeliv. Hans spill er meget godt. Trodde først jeg hadde vaset meg inn på en pornofilm, men tittelen sa det var rett.

DiCaprio

Regissør for filmen er amerikansk, den kjente Martin Scorsese som har vunnet mange priser. Filmen er basert på den virkelige livshistorien til Jordan Belford. Filmen er et drama på knapt tre timer. Aldersgrensen er 15 år, og det passer. For her er ville sexscener.

Kjent regissør


En viktig rolle spiller Jonah Hill født 1983 i Los Angeles og vokste opp der. Han har studert i Santa Monica, samt drama i New York. Han leverer også godt spill.

Jonah Hill

 Det er masse lettbente kvinnelige statister i filmen, men en viktig rolle har den australske skuespillerinnen Margot Robbie født i 1990. Hun spilte i serien Pan Am. Hun tar seg godt ut, og klarer seg fint i denne rollen.

Margot Robbie

  Mattew Mc Conaughuy har også en viktig rolle. Han er født i Texas i 1969. Den amerikanske skuespilleren leverer også godt spill.

Mattew Mc Conaughuy

  
Men spillet til DiCaprio synes jeg var eminent. Han viser det ville jappelivet til Jordan Belford på 80- tallet. Da gjaldt penger, makt, kvinner og mange fristelser. Det er utrolig hvis bare en brøkdel av dette er sant. Her er et ufint språk, og ville usømmelige scener. Men du verden så godt DiCaprio formidler dette. Det er ikke usannsynlig at en Oscar blinker i det fjerne. Jeg vil anbefale filmen.

Glimrende spill

        

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar