søndag 2. februar 2014

I bursdagsselskap, februar 14

I går var jeg i selskap. Men før jeg gikk tok jeg en titt ut på balkongen. Som nevnt før er det mye snø der, og verre har det blitt. Nei, snø er ikke noe særlig. Det burde bare legge seg snø i skibakkene.

Dårlig med utsikten

Jeg spaserte til bursdagsbarnet som ikke bor så langt borte. Da jeg kom dit, stoppet jeg opp utenfor og så på den koselige belysningen i snøen.

Trolsk

Godt å komme inn i varm stue fra vinteren utenfor. Bursdagsbarnet tok imot. I stuen glødet det fint i ovnen, og en blomsterbukett pyntet også opp. Det var en bursdagsgave.

Fin bukett

 Herren i huset var på kveldsvakt, men de to unge damene kom etter hvert fra sine rom, og senere  slappet de av med det som ser ut for å interessere ungdommen i dag.

Søstrene i huset

En gjest til kom, de andre var opptatt denne kvelden. Men et fint middagsbord stod klart, og maten ble servert. Først chilikylling med chorizo, tomater og rotgrønnsaker, fulgt av godt hjemmebakt foccaciabrød. Det smakte godt.

Middagen

 Senere kom ost og kjeks

  Til slutt kom Irish Coffe samt muffins som Dina hadde bakt. Hun er en racer på bakefronten.
Alt smakte meget godt.

Desserten

Det ble en hyggelig kveld med god mat, og jeg koset meg slik som de andre. Men tenkte på hvor tida går.


Tida går

I vår familie er det flere bursdager i januar og februar. Selskap på selskap med god mat. Dermed er slanking startet, helst på mandager. Men det gå helst som på det jeg mener er en passende avslutning i dag.



  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar