tirsdag 11. april 2017

Før påskeferien, april 2017

Vi nærmer oss påskeferien, og har snart bak oss de to første ukene i april. Hverdagslivet har gått sin vante gang. Været er som vanlig skiftende, og det forundrer meg at det er så ofte skodde, eller tåke som det også kalles. Lørdag første dagen i april startet med skodde, det er ingen aprilsnarr.

1. april 

Dagen etter fikk jeg besøk, to damer kom til søndagskaffe. Da var været bra, men da jeg så ut mandag, var det sannelig skodde langt ned i bebyggelsen igjen.

Søndagskaffe

Mer skodde

Fredag var fint vær og jeg gikk trimtur. Ingen blomster å se verken i hager eller på marken. Men jeg så knupper på trærne, samt masse kongler på noen trær. I bakgrunnen på de to bildene under ser vi i Bryn kirke.

Knupper på trærne

Og masse kongler

Lørdag var jeg og flere andre til middag på Kolsås. Vi kom til et påskepyntet hus, og ble servert en meget god middag, kyllinggryte med chorizo.

Påskepynt
God middag

I de siste dagene har været vært bra, til og med sol, men ingen varme enda. I går, på mandag, studerte jeg skyene på himmelen i det solnedgangen nærmet seg.

Pussige skyer

Da nærmer påsken seg, og fredag drar jeg sammen med to andre på noen dagers tur. Dermed blir det stille på bloggen, men skal fortelle om turen rett etter påske. Dermed ønsker jeg alle: GOD PÅSKE!

Litt påskepynt

Neste blogg: torsdag 20. april.




 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar