mandag 14. desember 2020

Vi er midt i desember 2020


Først må jeg ta med solnedgangen 1. desember. Vanligvis ser jeg solnedgangen fra balkongsiden, men denne dagen fikk jeg med utsikten fra verandaen, jeg tror faktisk det er første gangen.

Solnedgang første kveld

i desember


Tida går fort, vi nærmer oss jul. EM i håndball damer er i full gang i Danmark. Våre damer har startet knallhardt. De åpnet mot Polen med en brakseier. Veronica Kristiansen ble kåret til kampens beste spiller. Den islandske treneren var fornøyd.

Våre jenter var

svært flinke

Banens beste


Treneren fornøyd

Dagen etter gikk jeg til KI- senteret, og på snarveien tilbake så jeg julelys var begynt å komme opp. 
Jeg la også merke til et fuglereir i toppen på et tre. Det var ganske stort, og tenkte det var et skjorareid som vi seier på Sunnmøre. Og tenkte videre at det må være kaldt og sitte der gjennom vinteren.

Startet med julelys¨

 Kald bolig i toppen


5. desember spilte våre damer andre EM- kamp som var mot Tyskland, og jammen slo de tyske damene også. Beste siller ble Stine Oftedal.  6. desember ble julelunsj på Bristol. Det ble litt spesiell plassering, men lunsj ble det. Og alltid hyggelig å møtes.


Et par av gjestene

Ved bordet



Torsdag 10. ble det bursdagsselskap i familien. Da kom vi til et hus som alt var en god del pyntet til jul. Det brant lystig i kaminen og stuen stod i julens tegn. Først ble vi budt på varme snacks fylt med smeltet ost. Jeg studerte bildene på veggen, et av dem tatt på kaia ved sjøbuda med Hedda, Dina og morfar. Fotokunstneren i familien står for alle bildene som pynter opp her.   

Varmt og godt


Pyntet i stua




Fine bilder


Festlig bilde av Hedda,
Dina og morfar

Varme snacks

Så ble det middag med deilig viltgryte, samt ris og grønnsaker. Senere ble det kaffe og kaker fylt  med vaniljekrem, og med sjokoladeglasur på toppen.

Middagsbordet klart


Senere stod TV på med tredje håndballkampen med våre jenter, og jammen slo de Nederland også.. De norske jentene løper som noen virvelvinder over banen. Denne kvelden var det Nora Mørk som ble banens beste spiller. Etter kampen ble det videre prat rundt bordet. En hyggelig kveld. 

Fantastiske spillere

Beste spiller

Da er vi i gang med siste delen av adventstiden. Nå er det knapt to uker til julehøytiden. 


Adventstid




  




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar