mandag 16. mai 2022

Vi er over halvveis i mai, 16. 5- 22

Tirsdag 3. mai gikk jeg snarveien tilbake fra KI- senteret, og da så jeg at trea var blitt grønnere. Torsdagskvelden ble ekstra fin, og jeg tok bilde fra balkongen. Lørdagen da jeg kom fra KI, så jeg et ekorn for første gang denne våren

Trea er blitt grønnere

En fin torsdagskveld



Jeg så et ekorn. Vi ser det
nede til venstre i bildet

 Vi har hatt et fantastisk vær, med sol og litt varme. Søndag 8 mai gikk jeg tur, og så at en del hadde  hatt opp flagg, for det var Frihetsdagen vår. Da ble Norge fritt 8. mai 1945. Jeg så en del folk ute, men det er første gangen jeg har gått søndagstur uten å se at folk ikke hadde med hunden på luftetur. 

Det var blitt grønt ved kirken


 Noen flagget¨


Det var vår ved Kolsåstoppen


Gul gyvel blomstret i hager

Og blomstrende tre

Så skiftet været på tirsdag med skodde ned i dalene, og det ble etter vært to dager med regn. Det trengte virkelig naturen. Så kom det fine været igjen. Lørdag kveld var jeg på besøk, utenfor huset der så jeg fine små vårblomster ved en mur. Ut på kvelden stod TV på i bakgrunnen, og vi fikk med oss at Ukraina vant Grand Prix, ikke helt uventet. Vi fikk servert gryte, ris, brød og grønn salat, og hadde en koselig kveld.

Været skiftet

Små, blå vårblomster

   Middagen klar

Joni var også på besøk

I går var søndag, om kvelden en strålende måne på himmelen. Det var kvelden før fullmåne, for det er det i kveld. I morgen er 17. mai. Det er meldt flott vær, så da må jeg ut og se på 17. mai- toget. Nå vil jeg gratulere alle nordmenn med 17. mai. 

Gratulerer med 17. mai


 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar