tirsdag 31. mai 2022

Minner om artige opplevelser, del 2

 Først vil jeg starte om en dansestund igjen. Vi var på Madeira for mange år siden, der var vi en dag på Lavavandring. Etterpå ble det mat og opptreden av en barnegruppe som danset. Så ble vi oppfordret til å ta del, og jeg var straks klar. Madeira syntes jeg så ut som en stor blomsterbukett, utrolig fin øy.

Spennende med lavavandring 


Så fram og danse, jeg nr. 2 fra høgre


Madeira er som en blomsterbukett


Så til Kypros og ta seg en svingom. Vi var på et cruise i Middelhavet, det også for en del år siden. På Kypros var opphold i havn ut på ettermiddagen, så de ble kveldsutflukt. Den ble avsluttet på en taverna. Der ble også danset Zorba.

Vi nærmer oss Kypros

I havn ble det underholdning
på en taverna

Så fram og danse Zorba

Det er mange spesielle stunder også når en er ute på reiser. Vi var en gjeng en uke i New York for noen få år siden. Der var vi en ettermiddag rundt og så på kunstgallerier. På vei dit passerte vi et stopp der en flokk menn ventet på transport. I et av galleriene fikk jeg hilse på han som stilte ut kunst. En kjent maler fra Sør- Korea. Mange pussige typer som var publikum.

Venter på transport

Fikk hilse på kunstneren

Hans malerier

Kunst studeres


Da vi for en del år siden var på rundreise på Cuba, var vi kommet til et sted  vi ble underholdt av en kjent gruppe. Det var voksne karer, og de fortalte de hadde vært i Norge og spilt i Molde. Han som var vokalist hadde god stemme. Så fram på gulve å prøve og følge de kvikke rytmene, men det var ikke så lett, men en må jo prøve.

Fint på Cuba

Gruppen underholdt

Kvikk dans som trenger kvikke
trinn, jeg prøver her til venstre


Det kan være mye spesielt som kan hende når en er ute og farter. Vi var noen fra familien som var på tur i Dubai. Det var kommet til avreisedag, men ikke før seint om kvelden, så vi kunne ta en tur til et meget fint hotell i nærheten. Vi kom inn og personalet viste vei til området ved poolen, der var stor stas med mye festkledde, glade mennesker, og vi tok plass der. Vi lurte litt på hva slags selskap vi var havnet i.  Da forstod vi det, her var selskap for personer som hadde med et kjent italiensk, eller fransk motehus. Personalet hadde trodd vi var av gjestene. Så vi koset oss og spiste av smårettene som stod framme, og med cocktail. En artig aften, men så måtte vi til vårt hotell og kle oss for reise, og dra til flyplassen. 


Var i Dubai, her fra gamlebyen


Vi så de kjente hotellet 
med flott fontene



Til slutt en hivens kveld




















  



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar