onsdag 18. januar 2023

Datarommet mitt


 

Først en værmelding. Nå har vi hatt snø lenge. Vi har det enda, men den har sunket sammen.  Jeg tok bilder både fredag, og søndag. 

Sett fra verandaen fredag


Samtidig fra balkongen



I går var det nydelig vær


På datarommet mitt har jeg et stort verdenskart, der plotter jeg inn en knappenål med farget hode, da ser jeg hvor i verden jeg har vært. Det er reiser jeg bruker penger på. Jeg hadde aldri kunnet tenkt å kjøpe meg en veske for eksempel til flere tusen kroner, det gir meg ingen glede, heller ikke så dyre klær.  Jeg samler heller til turer, jeg liker svært godt å se andre land og kulturer. 

Kartet


 Datarommet mitt er litt av en oase, andre vil kanskje kalle det litt rotete. Men jeg kaller det for Verdensrommet. Her har jeg verdenskartet med små nåler for hvert land jeg har besøkt, og her har jeg i rommet plassert suvenirer jeg har fått, jeg har også fått gaver, eller kjøpt dem de forskjellige steder. Men nå kjøper jeg som regel bare magneter å henge på  kjøleskapet. På bildet nedenfor ser bi blant annet et kvikt oransje fat. Det kjøpte jeg på en vingård i California i 2012.

Litt suvenirer


Her ser vi blant annet suvenirer fra Australia der vi var på rundreise i 2005. En stor opplevelse og mye å se. Her er suvenirer  fra turen. De er de tre nederst til høyre.

Også fra Australia



Her litt fra cruise

Jeg synes hver reise er en opplevelse, her er fra reiser i Afrika. Første gangen var i  Sør-Afrika i 2002, andre gangen i Kenya i 2018. 






Her på bildet over kjenner jeg igjen Suvenirer fra Bali, USA og Spania.  Jeg lurer på om jeg skal ta og minne meg opp igjen på alle reisene når jeg tar for meg suvenirene. Det ville være interessant.

Her under er blant annet en elefant Fra Thailand, en vase fra Grekenland, og et dronning hode fra Egypt, for å nevne noe. I bakgrunnen ser vi bilde av huset til Elvis Presley. Nå fikk jeg lyst å starte og fortelle om alle turene mine.





Men fredag skal jeg i party, det skal jeg fortelle om først.

                                      



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar