onsdag 4. januar 2023

Vi feirer nyttår 2023

 Nyttårsfeiringen da 2023 kom til oss, feiret vi på Kolsås. Men vi var kun noen få som kunne komme. Vi hadde vært sammen hele julehelgen, nå skulle det feires sammen med venner. Vi var fem fra familien på Kolsås. Først spiste vi middag.

Fint bilde


Snart middag


Vi spiste kylling på en seng av grønnsaker. Det smakte godt etter all den gode julematen. Vi var kun fem rundt bordet, men en god middag ble det.

Fra middagsbordet, den siste i 2022


Da middagen var over, gikk jeg bort til salongen , satte meg i sofaen, nå skulle jeg høre kongens tale til folket. Kong Harald har vært innlagt på sykehus flere gange i det siste, men han så overraskende bra ut. Jeg syntes kongen holdt en tankevekkende og god tale.

Kongen taler

Det hadde vært lenge at folk hadde skutt opp raketter, det var sikkert for barn som snart skulle legge seg. Men litt før klokken 24.00, startet livet. Vi tok på yttertøy og gikk ut på verandaen for å se. Været var klart og vindstille, så alt var klart for raketter. Vi ble vitne til mang fine raketter som ønsket det nye året 2023 velkommen. 

Fint fyrverkeri 

Og mer ble det

En del smell fulgte med

Det nye året var på plass


Etter å ha sett en stund på da det nye året var på plass, gikk vi inn, nå var det på tide med en kopp kaffe,

Vi var svært heldige med været både vi som skulle se rakettene og for dem som skulle skyte dem opp.

Godt med kaffe

Så var nyttårsaften snart forbi og på tide å bryte opp. Så får vi håpe vi får et år med fred. Jeg tenker på dem som bor i Ukraina. Måtte dere snart få fred. Og til alle som leser dette: Måtte dere alle få et fint år i 1923. 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar