torsdag 1. august 2013

Så er juli i 2013 over

Ei halv uke er forbi, og vi har lagt andre sommermåneden bak oss. Her på Østlandet har det vært et fantastisk flott vær, nesten for varmt iblant. Søndag hadde jeg besøk til søndagskaffen. Det var bra for nysteikte vafler var klar.

Søndagskaffe på balkongen

Mandag da jeg gikk på butikken så jeg flagget var oppe på den offentlige stanga her i buområdet, og lurte på hva det gjaldt. Da kom jeg på det var 29. juli og olsok. Det er fest for Hellig- Olav som falt på Stiklestad 29. juli i 1030. I middelalderen var det den viktigste norske kirkefesten. Siden 1930 har det vært offentlig flaggdag.

Flagget på topp


Tirsdag hadde jeg besøk av ei fra familien som kom etter jobb. Resten av familien var på et lite ferie- besøk. Det var avtalt, og det ble fiskeboller fra Lofoten med tilbehør.

Enkel, men god middag


Seinere satt vi ute på verandaen som snur oppover mot parkeringsplassen og barnehage. Siden det er ferietid er det stille i barnehagen, men alltid folk å se som kommer og går.

På verandaen


I går som var onsdag, var jeg en tur i Oslo og møtte folk fra familien etter de var ferdige på jobb. Tirsdag kveld hadde det vært litt torden og regn, og mens vi satt på Karl Johan hørte vi at det tordnet litt og det kom en ganske kraftig regnbyge.

Opp med paraplyene

 
Men vi satt under tak så en regnbyge gjorde ingen ting. Litt etter lettet det, og sola skinte som før.

Sola skinte


Men de andre skulle på jobb neste dag, derfor en tidlig kveld. To av oss tok bussen tilbake, og da var været som før med fin kveldssol. Bildet er tatt på Kolsås, fra bussvinduet. Så får vi se hva resten av uka bringer.

Fin kveldssol



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar