fredag 14. november 2014

Uke 46, november 2014

Ukene triller av sted, vi er kommet til midten av siste høstmåned. Jeg har startet med å gjøre ekstra rent i mine rom før julen kommer. Som fortalt var jeg mandag kommet til datarommet som jeg ofte kaller Verdensrommet på grunn av alle suvenirene som står eller henger til skue der. Iblant må der tørkes støv, og da husker jeg godt hver tur. Som da jeg var i Indonesia i 2001, og besøkte både Java og Bali.

Bali 2001

Suveniren fra Bali ble en tempeldanserinne skåret ut i tre. Bali er en vakker øy, samt varmt og fint klima. Vi bodde på et hotell ved stranden og både så og hørte brenningene som slo over revet. En fantastisk reise i Indonesia.

Tempeldanserinnen

 Bali er et Paradis

Det neste vil jeg helst kalle en kuriositet eller raritet, som jeg fikk med en i familien. Det er en bit fra den russiske atomubåten Kursk som sank i Nordishavet etter en eksplosjon om bord i 2000. Han jeg fikk denne biten med var med båten som plukket opp både folk og annet fra ubåten.

En raritet

  
Onsdag var jeg en tur i Sandvika og ble forundret over at noen butikker alt var begynt å pynte til jul. Utenfor inngangen til en butikk stod et ferdigpyntet juletre.

Tidlig ute

Damene på Sunnmøre har full kontroll på datoer, to av mine tidligere naboer visste jeg skulle ut og reise, og dermed dumpet overraskelser ned i postkassen. Det var hyggelig å få, og som jeg satte stor pris på. Fra den ene kom et flott fotografi over perlen Tjørvåg, og den andre stod for et armband jeg skal ha med på reisen. Tusen takk damer!

Tjørvåg

 Armbandet

Siden jeg skal ut å reise igjen, var jeg i går i ferd med å pakke det siste i kofferten, deriblant en solhatt. Jeg prøvde den først, og da kom jeg på den sprø ideen at jeg skulle ta en selfie, slik alle gjør for tiden. Til og med Erna. Det er første gangen, og resultatet er deretter.

Selfie

  Til slutt en liten værmelding. I går regnet det tett det meste av dagen, i dag er så langt opplett, men grått. Jeg ser at meldingen for neste uke er grått vær, men så er det senhøstes.

Grått vær

I dag reiser jeg på tur så det blir over en uke stille på bloggen, men jeg kommer sterkt igjen med en lang rapport om turen. Hvis det ikke blir noen forsinkelser kommer først blogg onsdag 25. november. Ha det fint så lenge.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar