søndag 2. november 2014

Slik går nå dagane, uke 44, 2014

Så har vi fått attom oktober, og de i ei himla fart. Forrige lørdag brukte jeg som fortalt å spasere blant annet i Damstredet, ei ganske bratt gate med gammelt sus over seg.

I Damstrdedet

Sola kom på disse trakter også i helga, det var fint å se lyset igjen over tretoppene.

Endelig fint igjen

 Det fine været fortsatte og onsdag var skjære sommerdagen, men sjølsagt ingen varme. Jeg nyttet det fine været og dro til Sandvika. På vei til Storsenteret måtte jeg over ei bru, og stoppet opp litt der og så utover elva. Videre til Storsenteret der jeg slo på stortromma og kjøpte meg ny koffert. Det skal bli kjekt å pakke ned i den.

Onsdag var fint ved elva

    Ny koffert

Halloween nærmet seg og det satte preg på Meny på KI- senteret. Masse gresskar lå klar til salg, og ei reklame var skåret til. Fredag var Halloween, men det var grått og småregn, så jeg holdt meg i alle fall inne.

Gresskar var å få kjøpt

Reklame
 


Torsdag før Halloween var en flott kveld og jeg tok bilde av månesigden som tok seg ut på himmelen. Litt etter da jeg så ut var skyene kommet og månen en saga blott.

Månen lyste

I går på lørdag lå skodda som et teppe over området. På ettermiddag var det samme hvilken vei jeg så, skodda hadde lagt seg.

Skodde

 Og mer skodde

Da det led utpå ettermiddagen var skodda grauttjukk, men likevel lot jeg det stå til og spaserte til ei i familien som hadde selskap. Der lyste det utenfor.

Lys i skodda

Inne var pyntet med blomster og levende lys, de var klare for gjester. Flere var alt kommet, og Dina lekte med en av dem.

Fint pyntet


Dina og en av gjestene

Middagen var egentlig en gave til en av gjestene som hadde hatt bursdag for en tid siden. Det ble god mat med meksikansk gryte, to sorter ris, grønn salat , ost, rømme og brød.

Bordet snart klart

Et herremåltid

Hedda måtte ta en pust i bakken, men det var bare å sette seg til bordet igjen en stund etter, for nå ventet kaffe nydelig ostekake.

Litt avslapning

Deilig ostekake

På bordet var også denne kvelden lagt på kvit papir-duk, og tusjer stod klare. Nå startet igjen diskusjon og forslag om en tur neste sommer. Det ble en hyggelig kveld.

Planer




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar