onsdag 7. oktober 2020

Lørdagskveld, oktober 2020

 Lørdagskvelden spaserte jeg til familie som bor ganske nær der jeg bor. Noen av oss skulle møtes der, ikke bare for å hilse på, vi skulle også se et program i tv senere på kvelden. På vei dit, spaserte jeg på en gangvei som var dekket av løv.

Høstløv


  Da jeg kom fram og gikk inn i stuen, så jeg nye bilder var kommet på veggene. Fruen i huset er litt av en kunstner med foto. Denne gangen var motivet blomster, et stort og to litt mindre kunstverk.

 Dekorativt motiv


Litt mindre bilde


Flotte bilder


Så spiste vi middag, kyllingform med tilbehør, nydelig mat. Etter å ha spist, ble tv slått på, for planen for kvelden var også å se programmet "Skal vi danse". En av gjestene hadde ikke kanalen programmet gikk på, men hadde hørt om en ung dame i rullestol som var en av deltakerne. Dette var også en av grunnene for vårt lørdagsmøte.  

Først god middag


Mens vi så programmet, ble det kos med ost, kjeks, og druer. Vi diskuterte litt deltagerne, noen av dem var spesielt dyktige og kom videre. Godt gjort av deltageren i rullestol. Det ble en fin lørdagskveld.

Desserten


Siste paret som kom videre


Etter helgen skiftet været, en dag var det skodde ned i daltoppene, så en dag med regn som høljet ned. Høsten er i full gang, ingen tvil om det.

Det ble gråvær




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar