søndag 15. november 2020

I selskap, november 2020


 
Lørdag var jeg i selskap i Oslo. Det var en gave til meg, egentlig skulle vi på restaurant og spise middag, men det ble avlyst grunnet koronabestemmelser. Dermed middag privat på Munch Brygge. Der kom vi til en julepyntet leilighet. Først gikk jeg ut på balkongen og så på utsikten.

På balkongen

 

På kjøkkenet var fint pyntet, og i stuen. Inkludert i gaven var også champagne og hvitvin. Pluss det var  en annen fin gave gave å pakke opp. Nå ble det velkomst med champagne.

Fra kjøkkenet

Velkomst med champagne
Pyntet i stuen

Buddha med nisselue

Så ble det middag med blant annet Andeconfit med alt tilbehør. Det ble en nydelig middag. Senere ble det flere sorter frukter til dessert. Til slutt kaffe. 

Middag

Så flere sorter frukt

Joni var med på notene, hun minner mye om Janis, men hun er større og har en liten stubb til hale.
Hun ville gjerne leke med ballen sin, men her en pause..

Joni

PC

Prat i stua

Joni vil leke

Vi hadde en hyggelig middag på Munchs Brygge med nydelig mat og god vin. En vellykket gave. Vi er så heldige vi har en i familien som gjerne drikker cola iblant, dermed har vi sjåfør. Før vi dro, gikk jeg ut på balkongen og så på området, men det var lite folk ute. Til venstre så jeg i Kielfergen som for tiden ligger her. Den er fint opplyst. Rett fram så jeg Operaen, til høgre en stille by.

Litt cola 
Her ligger Kielfergen

Stilt i gatene









    


     
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar