tirsdag 2. mars 2021

Vi har startet på mars 2021

Da er vi ferdig med siste vintermåned. På slutten av februar, senket skodden seg over området her, og lå i nesten en uke. Første bildet er tatt fra balkongen mandag 22. februar. Torsdagen var like ille, bildet er tatt fra verandaen.

Dystert på balkongen


Torsdag trist syn på verandaen


Norge har gjort det stort i Ski- VM i Oberstdorf i Tyskland. I starten fulgte jeg ikke så nøye med, bare talte medaljer, for norske deltakere tok det meste på toppen. Men jeg så på TV kombinert 10 km lang renn menn. Jan Magnus Riiber tok gull. 

Nordmannen spurter mot mål


De tre beste, Norge på gullplass
i midten
                                       
                                       

Endelig skiftet været, det ble en fin og klar fredagskveld 26. februar. Da måtte jeg fram med mobilen og feste kvelden på foto. 

Fin fredagskveld

Dessverre fikk jeg ikke med meg løpet der Johaug tok gull på lørdag. Men jeg så fra 30 km menn. Der tok Russland gull, men Norge tok sølv, bronse og flere plasser. Se på bildet fra resultatlisten, det norske flagget dominerer. Lørdag kveld ble det fullmåne, men ikke enkelt å få på foto.

Resultatlisten med norske flagg

Fullmåne lørdag


Søndag skiftet vi over til mars som er første vårmåned. Nå var det å snu om sidene på kalenderne, og her tar jeg med de to av dem. Først den lille hunden som skal trenes opp til førerhund, så den andre der bilde er malt av en person med penselen i munnen. Jeg er like forundret hver gang jeg ser hva en handicapet kan klare uten hender.

Søt, liten hund
Fantastisk godt gjort

Søndag, første dagen i mars, gikk jeg søndagstur. Det var flott vær, og utrolig mye folk ute. De fleste spaserte, men mange løp, noen syklet, eller trillet barnevogn. Da jeg hadde gått runden denne dagen, og nærmet meg Bryn kirke, stoppet jeg og så bakover på bebyggelsen oppe i liene. Det var ikke mye snø igjen. Da jeg nesten var hjemme, møtte jeg en dame med en søt, liten hund. Vi vekslet noen få ord om den lille hunden som var en liten jentehund.

Fint i liene

Liten jentehund

Før på dagen søndag, tok jeg bilde fra balkongen. Fint vær, men skodde lå nede i dalbotnen, den var borte senere på dagen. Så er vårmåneden mars i gang, og vi får se hva den har å by på. Vi vet bare en ting sikkert, det er fortsatt korona.

Fin start på været

  
  
    
 

 
   



    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar