lørdag 3. april 2021

Vi har starta på april 2021

 

Først avslutningen på mars. Mandag 26 mars tok jeg bilde av månen, det var bra, for tirsdag når det var fullmåne, var den gjemt bak skyer. Tirsdag 30. mars var en knallvarm dag, klokken 14. 30 tok jeg bilde av måleren, da viste den 19 pluss. Mot kvelden falt temperaturen til 13 pluss klokken 20. 00, om lag da tok jeg bilde av himmelen for skyene så dramatiske ut.

Kvelden før fullmåne,

vi ser i Kolsåstoppen

Tirsdag 30 mars, 19 pluss

Skumle skyer om kvelden
her sett fra balkongen

Her sett fra verandaen

Nå har vårt unge herrelandslag i fotball spilt sine første fotballkamper for kvalifisering til VM i Qatar neste år. Første kampen gikk greit, de vant 3-0 over Gibraltar. Andre kampen som var mot Tyrkia, tapte de 2-0. Men tredje kampen som var mot Montenegro vant de 1- 0. Dermed har Norge 6 poeng, men senere venter sterke lag. 

De spiller mot Montenegro

Målskåreren Alexander Sørloth

Lørdag gikk vi over til 1. april, og da ble det å snu om på kalenderne til andre vårmåned mars. De gule, fine påskeblomstene er malt med pensel i munnen, den andre viser en søt valp som skal trenes opp til fører hund.

Det er april

Søt valp

Skjærtorsdag som var første april, var det en fin kveld, men kjølig kun 5 pluss. Langfredag ble det selskap hos familie i nærheten her. Jeg spaserte dit i fint vær, og et sted passerte jeg en liten skog, men det var kun nakne stammer, der en stund enda til våren.

Naken skog

Flere av gjestene var på plass da jeg kom, men vi holder oss innen lovlig grense. Joni var på plass, men hun var også ute i hagen og lekte seg med ballen sin. Inne i stuen måtte jeg beundre påskehjørnet.

Joni leker i hagen
Påskehjørnet

Først ble det fingermat mens vi ventet på middagen, og jeg glemte å ta bilde. Det var to typer med lekkerbiskener. Etter hvert ble middagen klar, og det ble servert lammelår, potetmos, grønnsaker og god saus. Et meget godt måltid.

Klar for å sette seg til bordet

Etter middagen ble det spørsmål om mangt, og sjølsagt prat rundt bordet. Senere ble det kaffe og en nydelig kake, den het suksessterte. Det ble en koselig samling på langfredag. I dag skal jeg av sted igjen, men det forteller jeg om i neste blogg.

Kaffe og suksessterte

Neste blogg kommer 
tirsdag 6. april.   



  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar