søndag 18. juli 2021

Fine julidager, 2021

 Tida går og kalenderen viser at over halva av juli måned er over. Tidlig i juli så jeg at graset var klipt på marken nedenfor bygget jeg bor, og foran de grønne trea var fullt av markblomster.

Nyklipt og fint


 Det har vært mange fine kvelder så langt i juli. Iblant har det vært varmt om dagen, om kvelden litt kjøligere, men likevel nesten for varmt. Bildet under er tatt fra balkongen en av de fine kveldene.

Varm, fin kveld


Utsikt en kveld fra verandaen kl. 22. 30


Da jeg plantet i balkongkassa, valgte jeg tre typer blomster, en del av hver sort, og det liver opp ute på balkongen. Men det har vært så varmt at jeg har måttet vatne blomstene nesten hver kveld. Da det for noen dager siden kom noen regnbyger, slapp jeg det. Men nå har det vært strålende vær i noen dager.

Ene sorten


Den andre


 Og den tredje typen


Da jeg var til frisør, spurte de om jeg ville ha noe å drikke. Ja, takk, et glass vann , sa jeg. Og det ble servert på en elegant måte.

Vannet er på plass

Blomstene på balkongen får ofte besøk av insekter. En kveld var det en mørk sommerfugl, en annen dag var det flere humler. Jeg synes det er artig å se på. Det er naturens gang.

Besøk av sommerfugl

Så humler, en midt på blomsten


  I går på lørdag, var vi flere som spiste grillmat på Kolsås. Været var fint, kun en liten stund kom skyer, men de forsvant igjen, så det ble fin solnedgang.

Ute så jeg en fin plante
Grillen i gang
Godt med grillmat

Til slutt solnedgang
på Kolsås










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar