torsdag 1. juli 2021

På vinsmaking i Bjørvika, juni 2021

Tirsdag åpnet jeg en julegave som ikke kunne åpnes før da, grunnet koronaen. Vi var tre fra familien som fikk denne julegaven, og nå var alt klart. På konvolutten var bilde av Joni i julestas, inne i konvolutten lå innbydelsen som var julegaven. Nå var tiden inne til å åpne gaven.

Joni pyntet konvolutten


Så gaven


Det var tirsdag vi møttes i Bjørvika, klokken var ca. 18.00 vi satte oss ved bordet på uteserveringen på stedet vi skulle på vinsmaking. Vin Bjørvika er et idyllisk sted med vinranker som pyntet opp, sol og fint sommervær og blide gjester ved nabobordene, gav en fin atmosfære.

Nesten framme

Vin Bjørvika et koselig sted


Så fikk vi vinkartet og seansen kunne starte. Første som ble valgt var en italiensk Proseco. Rundt bordet var vi fem, vi tre som skulle få vår julegave, og de to giverne. Vinen smakte godt.

Vinkartet

Første var en italiensk Prosecco


Nå ble det bestilt tapas. Det ble servert på en oppsats, smakebiter som passet til vinene. Her var oster, paté og skiver med skinker, samt små loffskiver, for å nevne noe. Det  smakte ypperlig. Vin nr. 2 var Krebs, en Riseling tørr. 

Mye godt


 
Tredje vin var en Chardonnay fra Burgund. Før fjerde og siste vinen skulle smakes, ble Joni hentet. Hun var alene i leiligheten som lå rett ved. Hun var strålende over å få ta del. Siste vinen vi smakte var en rødvin fra Italia,  Piemonte, også en god vin.

Deilige smakebiter

 Gode viner
Så kom Joni
Og hun var tørst

Etter at julegaven var servert, dro vi opp til leiligheten deres. Der så vi på utsikten, og fikk servert mye god, frisk frukt. Det ble en alle tiders julegave som til slutt ble lovlig og pakke opp. En flott kveld i Bjørvika, men tidlig, og Dina kom og hentet oss, greit med privatsjåfør.

Fin utsikt fra balkongen

En flott Hortensia
pyntet opp 
Avslutning med frisk frukt. og
kaker


     





 


    



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar