søndag 4. juli 2021

Vi har startet på juli 2021

 Først en liten titt på noe av det som skjedde i juni. Torsdag 10. juni var en nydelig kveld, jeg tok bilde fra balkongen klokken 23. 10. Fredagen hadde jeg besøk, men da måtte vi sitte inne og spise. Været skifter ganske fort.

Flott kveld, utsikt fra balkongen

Søndagen  gikk jeg tur, og inne i en hage så jeg en flott rhododendron. På flere steder vokste gule, og en god del kvite blomster. På hjemvei møtte jeg et korps, hva de feiret vet jeg ikke.

Fin lilla buske i en hage


 Gule blomster

Og mange kvite

Så kom korpset

Dagen etter skiftet været, det ble skodde langt ned i dalene. Onsdagen var jeg buden med å tur, blant annet spaserte vi langs Sandvikelva, da så jeg den fine brua som er idyllisk. Vi spaserte også i det gamle strøket i Sandvika, før vi dro videre.

Grått vær

Men så fint igjen da vi
var på biltur

Fint i gamlestrøket

 En dag hadde jeg besøk blant annet av en liten prinsesse. Hun var interessert i utsikten fra verandaen. Jeg serverte blant annet sveler.

Besøk av en prinsesse
Serverte også sveler

Kvelden før det var fullmåne, tok jeg bilde for sikkerhets skyld, det var bra, for kvelden etter var været skyet, men neste kveld fikk jeg en nesten full måne på bildet. En kveld var et fryktelig tordenvær.

Kvelden før
Kvelden etter


St. Hansaften ble det grill på Kolsås. Og helt på slutten av juni var vi på vinkveld i Bjørvika. En fin juni måned med en god del fint vær.

På Kolsås
Det ble solnedgang

Vinsmaking i Bjørvika


Fin utsikt 


Så har vi startet på juli og kalenderne er bladet om. Så får vi se hva som venter oss i andre sommermåned. Vi får håpe på godt vær, og at koronaen forsvinner.

Motiv fra Ålesund
 malt med munnen
Valper som skal bli
førerhunder 









  



 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar