søndag 11. juli 2021

Hverdagsliv i juli 2021

 Nå går dagene fort, vi er snart i midten av juli. Jeg har enda ikke bestemt meg for sommertur, men tenker på det. Som før er været ganske skiftende. Er det meldt tordenvær er mange som ikke våger seg ut etter det fryktelige som skjedde på Hareid. men det har vært flere fine sommerkvelder, slik som lørdag 2. juli. Bildene er tatt fra balkongen lørdag 2. juli kl. 23.00, det var 21 pluss, varmt og fint.

Lørdagskveld


Bide tatt litt senere


Søndag fikk jeg besøk av en ung dame, og serverte da en kaffe med litt tilbehør. Det var en fin dag, og denne dagen på 4. juli, hadde dronning Sonja bursdag. Jeg går ut fra at hun også serverte en kaffetår.

Søndagsbesøk


Senere viste en fin regnboge seg på himmelen. Fra verandaen så jeg slik den tok seg ut der, så gikk jeg ut på balkongen og så den fra den siden, der flatet regnbogen seg ut over himmelen. Jeg synes det er flott å se på fargene de har.  

Fra verandaen
Sett fra balkongen

Mandag kveld ble det tordenvær og styrtregn. Torden synes jeg er skremmende. Det er lyn som er farlige, men tordenbraka er skumle. De understreker hva som er på gang.

Grått, torden og regn

                                     

Nå er snart EM i herrefotball som har gått forskjellige steder i Europa, og jeg har sett en del av kampene, iblant to kamper pr dag nå på slutten. Tirsdag kveld så jeg kampen mellom Italia og Spania.
I pausen ca. 20. 45 gikk jeg ut på balkongen og kikket på været. Det var grått, litt småregn og kun 15 pluss.

Grått vær i pausen

 Torsdag var jeg en tur til Kolsås, der var også lille Aurora som fylte 2 år i slutten av juni. Nå drakk vi kaffe, spiste kaker is, bær og frukt. Lille prinsessen er glad i å danse, og svinget seg både ute og inne. Hun er svært flink for sin alder.

Her er prinsessen
Hun svinger seg i dansen
Enda en gang

Så kaffe og tilbehør

Jeg må ta med vårt store, norske løpsfantom Karsten Warholm. Han er for tiden vår  mest kjente idrettsmann. Først satte han verdensrekord på Bislet da han løp 400 meter hekk på ny verdensrekord 46. 70. Bildet er fra Diamond Leage- stevnet fra Monaco der han vant 400 m hekk på ny stevnerekord.Det er litt av en idrettsmann, det må føyes til at han er sunnmøring.

Bilde er fra seieren
i Monaco

 Været i går så slik ut



 
   



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar