onsdag 8. februar 2023

Vi er i gang med februar 2023

 Vi er i gang med andre måned i 2023. Jeg bladet om mine 3 kalendere til februar. 4. kalenderen gav jeg bort. Først åpnet jeg kalenderen med fører-hundene, der var bilde av to søte valper som skal trenes opp til førerhunder.

Valpene


 Så kalenderen der motivene er malt av en handikappet personen har malt bildene med pensel i munnen. Jeg er like forundret for hvert bilde jeg ser, det er utrolig at de får det til.

Her er bildet for februar


I år ha jeg enda en kalender, det var en jeg fikk tilsendt og bedt om å kjøpe. Jeg tenkte jeg kan støtte dem, for det var til en god sak.

Her er bildet for februar



En av julegavene i år var en overraskelse. Jeg fikk en kalender der hver måned viste bilder fra det de 

hadde vært med på i året som gikk.

Her er februar


 Jeg har fortalt om julefeiringen, og nyttårsfeiringen så her tar jeg kun med en liten kaffekos helt på tampen av julefeiringen. Så kom februar, og da startet vi med et jubileum som ble feiret i Trysil, det har jeg også fortalt om, men tar med et par bilder.

Litt kaffekos


Så en liten rapport om været i slutten av januar, og starten på februar. I starten på januar hadde vi mye fint vær. På slutten av måneden litt varierende vær.

Bilde tatt 21. januar formiddag


Ettermiddag


Kveld samme dag


Men 25. januar så det slik ut
fra verandaen

Fra balkongen var utsikten slik


Men 27. januar var utsikten fra balkongen en helt annen, da var det klart og flott vær, så en må kunne si at været har skiftet i januar.

Nå var været slik

Vi startet som fortalt februar på en stor, fin hytte i Telemark. Været var fint og jeg gikk tur i et pent snø-landskap. Og vi feiret et jubileum for en dame i familien.

Hytten var stor og fin

 Spaserte i snølandskap


Så feiret vi jubilanten, ikke lenge
siden hun så slik ut





 

 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar