tirsdag 9. mai 2023

Vi er i gang med mai

Da er vi godt i gang med tredje vårmåned. Da tar jeg et lite tilbakeblikk på siste delen av april. Lørdag  29. april var jeg til middag. Det var bare et lite stykke å gå, så var jeg framme. På vei dit ble jeg forundret over all kvitveisen som blomstret. Litt før hadde jeg sett blåveis ved busstoppet.

Jeg hadde sett blåveis


Nå så jeg kvitveis mellom trestammene


Da jeg var framme, måte jeg beundre bildene på veggen, det er damen sjøl i huset som står bak dem. Buketten med blomster syntes jeg også var fin. Så til middagsbordet. Det ble servert kalkun med alt tilbehør. En god middag og en koselig kveld. Som vanlig kjørte Stephen oss hjem.

Fine bilder og blomster

Så middag med kalkun og alt tilbehør


Søndag 30 april ble det en spesiell himmel,
bildet tatt fra balkongen



Mandag 1. mai var det grått og litt regn, og kun 2 pluss. Jeg tok bilde både fra verandaen, og fra balkongen, og der så jeg de hadde ryddet litt mellom trea. De skal vel rydde opp snart.

Grått 1. mai, bilde
tatt fra verandaen

Bilde tatt fra balkongen, det ryddes i trea


To unge damer kom til lunsj 1. mai


Torsdag 5. mai var fullmåne, men jeg tok bilde av den kvelden før. Og freda dro jeg en snartur til Sandvika. Der stod jeg litt på gangbroen og skuet utover elven og på folket som satt og solet seg.

Neste dag fullmåne

En flott vårdag

Så vil jeg kort nevne at nå har sikkert alle fått med seg at England og flere med dem har fått nytt overhode. Jeg så seremonien i TV da Charles III ble kronet, først kom kronen på, så en også på Camilla. Nå ventet gull-kareten, så gjennom gatene til slottet. Jeg må tilstå at jeg tenkte på Diana. Og sannelig så jeg Harry blant gjestene.


Stor ståhei i London, Kongen krones

Prosesjon ut
Så kjøretur
Stort oppbud i gatene
Harry var der

Men da mai startet, snudde jeg om kalendere. Først den med Valpene, så den som blir malt med pensel i munnen, videre den som også kjøpes for å støtte en god sak. Til slutt den som var gave fra familie.

De skal bli leder-hunder

Malt med pensel i munnen

Støtter god sak


Så fra gave-kalenderen

Så får vi se hva resten av mai har og by på.



   





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar