søndag 9. juni 2013

Helg, juni 2013

Da er snart denne helga over også. Personlig har jeg både jobbet og vært på farten. For å bevise at jeg ikke bare har vært på slyngen, tar jeg med to bilder fra fredag. Da stod baking av gjærbakst på programmet. Prinsessekaker. Dette lærte jeg av Arnhild som er en mester å bake dem.

Prinsessekaker

De ble gode


Så kom melding om grilling i nærheten, og jeg var ikke tungbedt. Av sted bar det, og snart var grillingen i gang.

Grilling pågår

 Det var et fint grillvær, og det smakte da maten kom på bordet. Seinere trakk vi inn for å se fotball Norge- Albania. Vi fikk et poeng med et nødrop. På bildet under er vi fortsatt på terrassen.

Godt med grillmat

Kvelden var ennå ung da jeg spaserte hjem i den milde junikvelden. Måtte ut på balkongen og nyte det fine været.

Fin kveld

Lørdag var like flott vær, og det ble en lang trimtur. Men det ble plass i programmet for Madde. Overvar vielsen foran tv. En utrolig vakker brud og en staselig brudgom. Seremonien i Slottskirka
var spesiell og passet til prinsesse Madeleine av Sverige, nå fru O`Neill.

Vakkert par

Midt under seremonien ringte telefonen, og nå var det mulig å komme til et nytt grillparty. Nå på Kolsås. Jeg takket naturligvis ja. Da tida kom, haika jeg med de andre som også skulle av sted.

Igjen en flott kveld

Før kvelden var over fikk vi med et flott fyrverkeri, for et stykke nedenfor var sikkert stor feiring av et eller annet, og fint var det i den fine sommerkvelden.

Feiring i nabolaget

  

 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar