tirsdag 27. desember 2016

Julefeiring 2016, del 1

De av familien som bor her, i og utenfor Oslo, feiret jul sammen. Men en måtte ta sine vakter på Ullevål sykehus hver eneste dag i julen. En annen måtte passe jobben på Bærum sykehus, men det er tross alt i nærheten. Vi startet feiringen på Kolsås lille julaften.

Lille julaften

I kosekroken

Denne kvelden ble det pizza og spekemat. Selvsagt måtte vi se litt i tv fra: Kvelden før kvelden. Særlig innslaget med Hovmesteren og Grevinnen. Det ble servert pizza og spekemat.

Ved bordet

Noen tok en hvil

Så kom julaften. Jeg hadde overnattingsgjest, og vi startet med en rolig frokost. Som vanlig ville Janis være med på alt som skjedde.

Frokost

Janis er med på det meste

Julaften ble også feiret på Kolsås. Et nydelig vær. Først ble det julegrøt til en sen lunsj. Etter hvert senket roen seg.

Nydelig vær julaften

Risengrynsgrøt

Venter på julekvelden

Gavene på plass
 
Da kvelden nærmet seg, ble det omkledning og alle var klare for feiring julaften. Janis selvsagt i juleskjerf og midt iblant. Så ble det julemiddag med norsk tradisjonsmat med pinnekjøtt, ribbe og mår. Pluss alt tilbehør.

Klar for kvelden

Også Janis
Søsken og søskenbarn

Tradisjonsmat julaften

Senere ble det oppakking av julegaver, så kaffe, kaker og dessert. Helt til slutt ble det forskjellig julespill. Med andre ord en helt tradisjonell og hyggelig julekveld.

Janis fikk også gaver
 En kjekk julekveld

Del 2 i morgen.


 








  




  



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar