torsdag 29. desember 2016

Julefeiring 2016, del 3

Denne julen har vært et nydelig vær her på Østlandet. Solskinn og mildt for å være vinter. Vi er jo inne i første vintermåned. Særlig på Vestlandet herjet storm og uvær andre juledag, her blåste det litt ut på kvelden og natten.

Nydelig julevær

Tirsdag tredje juledag ble siste juleselskapet i familien holdt, nå blir det rolig fram til nyttårs feiringen. Også denne dagen var været upåklagelig. Bilde under tok jeg denne morgenen presis klokken 09.00.

Like flott

Det var ikke lange stykke å gå, så jeg spaserte i den fine tirsdag ettermiddagen. Jeg kom til et julepyntet hus. Inne i stuen stod juletreet og lyste.

Juletreet
Julepynt

Det var flere som var opptatt denne kvelden, men likevel var vi syv til bords. Det ble servert kalkun med alt tilbehør. Det smakte nydelig.

Et herremåltid

Etter middagen gikk jeg rundt i stuen og så på bildene som hang på veggene. Alle bildene har vertinnen i huset tatt selv, hun er egentlig en kunstner med foto. To av dem som hang sammen var tatt på samme sted på Sunnmøre. For de som er lokalkjent er bildene tatt oppe i Skaraveien i Tjørvåg.

Fine bilder

Det ble servert kaffe til den som ville ha det, der stod skåler velfylte med sjokolade, konfekt og annet snacks. Enda en hyggelig kveld i julen 2016. God mat, diskusjon om verdens problemer, og ellers om det som rører seg i tiden. Stephen var som vanlig snill og skysset oss gjestene hjem.

Ungdommen slapper av

 Det har vært like strålende vær til nå i romjulen. I dag på torsdag når jeg skriver dette, har været skiftet. Det er grått  ute, men nå ser jeg solen er i ferd med å trenge igjennom. Bildet under ble tatt i gårkveld.

Strålende kveldshimmel

  Da er julefeiringen 2016 over. Det har vært en hyggelig jul. Nå blir det å roe ned i resten av romjulen, men nyttårsaften skal noen av oss feire sammen. Juletreet mitt skal få stå i stuen til over nyttår.

Juletreet skal få lyse en stund til


 

 



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar