torsdag 22. desember 2016

Snart julehelg, desember 2016

Da tar jeg et overblikk over de to ukene som er gått. Det første som skjedde var at jeg gikk glipp av et jubileum som ble feiret 12. desember, da var jeg slått ut av influensa. Stephen ble feiret på dagen som var en mandag. Jeg hadde en fotograf som foreviget glimt fra feiringen.

Jubilanten
Champagne må til

Stuen var fint pyntet

De hadde blant annet spist god middag, og drukket kaffe. Gaver hadde jubilanten fått mange av.

Middag

Kake var på plass

De som var til stede sa det hadde vært en hyggelig kveld.

Mer pynt 


Torsdag den 15. var jeg så frisk at jeg kunne bli med på kirkekonserten i Trefoldighetskirken. Men først var jeg på middag, det har jeg fortalt om. Her skal jeg kun ta med fra julepynten ute på balkongen, samt Janis som slappet av på sofaen i sitt private teppe.

Julepynt

Kos på sofaen


Søndag var jeg også på kirkekonsert. Det var i Oslo Domkirke, da med sang av Sølvguttene. Det ble en flott konsert, og den har jeg fortalt om.

Kirkekonsert

Til slutt en liten værmelding. Flere dager nå før jul har det vært et merkelig vær her i området med skodde langt ned i åsene og en temperatur fast på rundt 0 grader. Men nå i skrivende stund er det lettere, til og med glimt av sol.

Trist vær

 I morgen er det lillejulaften, og nå skal jeg feire julehelg sammen med flere fra familien. Dermed blir det ikke skrevet blogg før 3. juledag som er den 27. desember. Jeg ønsker alle som leser dette en GOD JUL!










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar