søndag 4. februar 2018

Januar over, februar begynt, februar 2018

Da er januar til ende og vi har startet på siste vintermåned. Januar ble en rolig måned, men jeg ble med på en bursdagsfeiring i Oslo, og på teater og så: Lille Eiolf. Nationaltheatret har en staselig innredning.

Bursdagsfeiring
19. januar


Fra gangen på
Nationaltheatret
 
Været har som vanlig variert, januar er andre vintermåned, og mye snø har det vært. Innimellom også fint vær. Bildene under viser først søndagskvelden 21. januar med utsikt fra balkongen. Det andre viser utsikt fra verandaen to dager senere.

En aning måne

Nok snø

Jeg fikk besøk av familie som var på vei hjem fra vinterferie, de overnattet før de reiste videre. Så kom det mer snø, særlig natt til søndag 28. januar.

Patrik på overnattingsbesøk

Mer snø, bilde fra
balkongen

Som nevnt har det vært EM i håndball for menn, det gikk i Kroatia. Våre gutter tapte første kampen mot Frankrike, men vant resten av kampene, men manglet to mål for å nå sluttspillet. Det var virkelig synd. Vinnere ble Spania gull, Sverige sølv, og Danmark bronse.

Så glad ble en av de
spanske spillerne

Når jeg først snakker om sportsmenn må jeg nevne islendingen Tryggvi Hlinason. 20 år gammel, og er 2 m og 16 cm høg. For 5 år siden bodde han på en gård, så gikk han på skole i Akureyri. Der skulle han studere i 4 år, så komme tilbake til gården. Så startet han å spille basketball, da lønner det seg å være høg. Nå kan han bli basketballstjerne. Speider har vært ute å kikket på spillet hans. Vi får sikkert høre mer om denne karen.

Tryggvi 2, 16 cm

Spiller basketball

Februar startet torsdag, da var været grått, men fredag ble et strålende vær med sol fra blå himmel. Nå ble det flott skiføre for de som ønsket å gå tur. Jeg måtte ta ned persiennene for den skarpe sola. Bildet er tatt ut mot balkongen.

Så kom sola

I går på lørdag 3. februar var jeg i bursdagsselskap. I januar og februar har flere i familien bursdag. Nå slo tre seg sammen og feiret på Kolsås. Det ble nydelig middag med svinefileter på en seng av rotgrønnsaker, og bakte poteter, samt mye annet godt tilbehør.

Dina på plass

Middagsbordet


Hedda var kommet tilbake fra Catwalken i Telenor Arena der hun hadde vært med på å vise fram frisyrer. Men nå samlet alle seg ved middagsbordet.

Hedda 
Klar for middag

Det ble musikkquiz, men så kom dessert, kaker og kaffe. Og nå ble det gjennomspill av de sangene som skal konkurrere om å ta del og representere Norge i Grand Prix. Det ble diskusjon, men ingen voldsom begeistring for noen av dem. Men sangene må høres flere ganger. Det var bedre å gå over til vanlig quiz. Det ble en meget hyggelig kveld.

Det ble dessert, sjokolademousse
med jordbær

Ene bursdagsbarnet
Henrik til høgre


 



 
 

  




     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar