lørdag 22. september 2018

Hverdag og fest,september 2018

Dagene går sin gang, været har vært skiftende, iblant har det blåst ganske kraftig. Rundt lunsjtid på søndager har jeg hatt besøk av et par damer som gir seg tid til å stikke innom. Slik som sist søndag, de er nøye på dietten, men de hadde med en lekkerbisken til meg.

Lunsj
Lekkerbisken

Mens vi satt ved bordet og spiste, så vi det kom litt av en bil og parkerte på parkeringsplassen rett ovenfor. Vi forstod noe var på gang, det samlet seg gjester, og snart kom hovedpersonene, et brude par. Det var altså et bryllup på gang.

Flott bil

Brudeparet

Høsten er kommet på rett, det er tydelig blitt mørkere om kveldene. Det som er fint med høsten er fargene. En dag på vei til butikken måtte jeg bare ta bilde av et tre, det hadde nydelige høstfarger.

Fine høstfarger

I går på fredag var jeg i selskap til Dina som har fylt 17 år. Hvor i all verden har tiden blitt av? Den ble feiret noen dager etter selve bursdagen. Stuen var pyntet med blomster og levende lys. Vi fikk først servert deilig fingermat.

Fint pyntet
Fingermat

Senere ble det middag med kalkun og alt tilbehør. Til slutt ble det servert dessert som var sjokolade mousse med ripsbær ved siden av. Nydelig middag og en hyggelig kveld.

Deilig middag
Herlig dessert
Bursdagsbarnet

 


  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar