tirsdag 19. februar 2019

Hverdag og fest, februar 2019

Vi er i gang med siste del av februar. Søndag for en uke siden fikk jeg besøk på morsdagen, det ble lunsj her. Jeg tok bilde av bordet og av gavene, men ved et uhell senere ble bildene slettet. Jeg drev å slettet uheldige bilder, alt skal gå raskt, da kan man gjøre slike feil. Derfor starter jeg i dag med en værmelding. Det positive er at snøen smelter og synker sammen.

Snøen smelter

Lørdag var jeg og flere i familien i selskap på Kolsås, vertinnen hadde bursdag dagen etter.Jeg fant fram noen bilder av bursdagsbarnet. På første bildet er hun 4 måneder gammel og sitter på fanget hos farmor Hjørdis. På det andre feirer hun 17. mai sammen med storebror. På siste bildet har hun selskap på bursdagen, egen servitør var på plass, det er yngste onkelen, Idar. Jeg lurer på om ikke tante Grethe var med å dekorerte servitørhatten og bordkort.

På fanget til farmor
Feirer 17. mai
Bursdagsselskap
 
 Det ble først god middag, senere på kvelden kaffe og kaker. Bursdagskaken var litt av et kunstverk. Høy og flott, inni var lag på lag med mer kunstferdig krem. Den smakte nydelig. Vi satt så lenge at klokken rundet 24.00 så vi fikk sunget bursdagssangen. En hyggelig kveld.

Kaken
Kunst
En av gjestene
 

Så til det store utland. Leste i Aftenposten om uenighetene mellom Italia og Frankrike. Det er ikke bra når naboer krangler. Men det morsomme ved den trasige krangelen var bildet som fulgte. Han som hadde tegnet bildet med kanonene de brukte, har brukt ting vi kjenner som kanoner.

Det morsomme er kanonene


Været har vært vekslende. Fra tåke til fint vær, men iblant så glatt at man kan falle og bryte både hender og føtter. En i familien var uheldig og brøt et bein i ene foten, og går for tiden på krykker.
Vi får håpe at snø og is i alle fall forsvinner fra fortauer og gangveier.   

Tåke
Fint vær
Mer tåke

Nå skal jeg ut på en reise igjen. Den skal jeg fortelle om når jeg kommer hjem. Dermed blir det stille på denne bloggen en stund. Neste blogg kommer tirsdag 5. mars. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar