fredag 1. februar 2019

Tilbakeblikk på januar 2019

I dag starter vi på en ny måned, februar. Jeg har fire kalendere, alle er klar med februar. Den jeg viser bildet av er malt meden munnen av en invalid. Ufattelig at de klarer det. Jeg skal senere i dag i bursdag til damen under, men nå er hun voksen, Selskapet skal jeg fortelle om senere en gang. Vinteren vil ingen ende ta, det bare snør videre.

Februar
Hun har bursdag i dag
Snø på balkongen

 Det har egentlig vært en aktiv januar i det nye året. Det startet med festivitas i da 2019 gjorde sin entré, og det har gått slag i slag senere. Det første var 4. januar, en av julegavene var Konsert med Oslosymfonien ledet av en ung, finsk dirigent. Konserten var i Konserthuset i Oslo.

2019 starter



  Konsert

Været har for det meste vært fint, men mandag 7. november så jeg ut på et landskap med tåke.  Tirsdag 8. januar var jeg på kino og så filmen om vår store isdronning Sonja Henie. Hun var dyktig, men litt av en type i privatlivet.

 Tåkete landskap
På kino
Isdronningen

Torsdag 10. januar var jeg på Nasjonalmuseet og så utstillingen av malerier som kunstneren 
H. Solberg har malt. Jeg likte godt de fleste av bildene hans. Det mest berømte er Natt i Rondane. Etter å ha sett utstillingen, gikk jeg til Norli bokhandel rett ved museet. Jeg kjøpte to bøker og brukte gavekortet jeg hadde fått. Sønnen er tre bøker i en, på norsk heter den Sønnen, og r skrevet av en islandsk forfatter. Den andre er en bok som har fått blandet kritikk, nå skal jeg lese den og dømme  selv.

Flott bilde
 
Natt i Rondane

Bøkene jeg kjøpte

 Det var idrettsgalla i januar, og da ble Warholm tildelt prisen som årets forbilde. Han er en flott idrettsmann, pluss han er sunnmøring. Han kommer fra distriktet ved Ulsteinvik. Hans favoritt å delta innen sport er 400 m hekk. Han vant VN gull i 2017 og EM gull i 2018. En flott idrettsmann.

Karsten Warholm

19. januar ble det feiring av bursdagen til Håvard, søstrene hans hadde ordnet med en dag fylt av overraskelser. Det startet med lunsj på et hotell, så videre på kunstutstilling på Henie Onstad Senteret på Høvikodden. Til slutt middag på Kolsås.

Lunsj
På kunstutstilling
Først middag,
så kaffe og kake

Vi hadde mye fint vær i januar. Det kom mer snø, og ble kaldt, men et fint lys da kvelden nærmet seg. 21, januar var det fullmåne.

Fint vinterlys
 Kom mer snø
Flott fullmåne

Så ble det ny bursdagsfeiring. Henrik fylte år på fredag25, men ble feiret lørdag 26. januar. Da ble det middag og kaffe på Kolsås og feiring av bursdagsbarnet. Dermed må jeg kunne si at det har vært en ganske innholdsrik januar og start på det nye året 2019.

Bursdagsbarnet
Kaken falt i smak
En av gjestene


   
 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar