tirsdag 11. februar 2020

Dagene går sin gang, februar 2020

Været har vært en del grått i det siste, både skodde og regn. I skrivende stund er det bra, opplett og skyet. Det positive er at mesteparten av snøen er borte.

Skyet vær

Søndag ble jeg med en i familien for å besøke en ung dame med samboer som har kjøpt seg hus i Asker. Da regnet det tett. Men huset lå landlig til og hadde mange rom.

Herren i huset
Mange rom i huset

Vi fikk servert lunsj, god skinkepai og salat, senere ble det kaffe med kaker i stuen. Den lille prinsessen er i vigør og kvikk for å være 7, 5 måned. Hun akte seg rundt på gulvet, det er rett før hun setter seg opp. Jeg synes tiden går fort, det er ikke så lenge siden moren til Aurora var en liten prinsesse selv. Bildet er tatt av henne sammen med lillebror da vi alle ferierte på Mallorca.

Lunsj
Kvikk baby

Da mammaen var
prinsessen

En kveld jeg surfet mellom tv- kanalene kom jeg inn på en kanal de spilte en av mine yndlingsstykker Gabriels Obo, og de viste en dirigent. Da de fine tonene døde bort, forstod jeg det det rett og slett var en konkurranse som foregikk på NRK 1. Nå skulle de fire deltagerne som var igjen, dirigere et orkester. Deltageren jeg slumpet til å se, hadde valgt Gabriels Obo. Slik fikk jeg høre det på tv.

Dirigenten

Været har som nevnt vært varierende, men med en del regn i det siste. Men her vi som bor i disse traktene kan ikke klage når vi hører om det fæle været som har vært langs kysten, særlig på Vestlandet, og mye dårlig vær i de nordligste fylkene. Sterk vind, snøfokk og høy vannstand.

Vi kan ikke klage

Verre langs kysten

Slik går dagene. Søndag var det fullmåne, og jeg lurte på om vi fikk sett den, for skyene var tette. Det lettet litt til kvelden, men da mørket kom, ble det for mye skyer. Bildet under er tatt rett før det var mørkt. Greit tenkte jeg, vi ser ikke månen, men vi kan være glade for at det fæle Kina- viruset ikke har kommet til Norge.  

Søndag kveld








   
  



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar