mandag 11. mai 2020

Snart halvveis i mai 2020

Våren er i full gang, det er grønne trær og vårblomstene spretter ut. Været har vært litt skiftende, men vi kan ikke klage her på disse kanter av landet. Lørdag 2. mai var det først overskyet og det ble torden, men så klarnet det opp, og jeg tok bilde fra balkongen. Kveldshimmelen ble fin, da sett fra verandaen. Søndag var bra vær, og da ble det trimtur i området.

Ble fint etter tordenen
Ved solnedgang
sett fra verandasiden
Var på tur med
disse damene

Som nevnt ligger det en barnehage og en småskole rett bortenfor her, og der har vært strenge regler. Da de åpnet for småskolen, var det lang kø for å levere barna, og alle fulgte reglene. Det ble lange køer mens de ventet, men alle holdt avstand. På ettermiddagen ble det en evig dur av helikopter, jeg så bare ett, men hørte samtidig aktivitet av helikopter ved Kolsåsområdet. Hva de ordnet med vet jeg ikke.

Bilde litt på avstand


Helikopter i oppdrag


Onsdag kveld ble det fullmåne og den ble stor og fin. Den viste seg tidlig på kveld, og ble stadig flottere etter mørkere det ble. jeg tok bilde av utviklingen utover kvelden. Det ble en hel forestilling.

Tidlig på kveld
Senere
Til slutt

Torsdag var 8.mai og 75 år siden nazistene ble jaget ut fra Norge. Må nazister aldri mer få marsjere i Norge. Jeg gikk en tur til KI- senteret, og så da mange som flagget. Også det offentlige flagget i nær området var heist flagg. Denne dagen ble en fantastisk solnedgang, finest utsikt var fra verandasiden.

75- årsjubileum


Solnedgang

 I denne tiden jeg har vært så mye hjemme, blir skuffer og skap ordnet. I en skuffe fant jeg mange utklipp av bilder som var tegnet til Ledere i Aftenposten, men jeg har ikke notert hvilken sak de har skrevet om. Jeg synes de er morsomme. Samme hvilke partier vi sympatiserer med, eller om vi hører til høyresiden eller venstresiden, så må man kunne ha litt humoristisk sans. Jeg tar sjansen.

Se venstre foten
Innsamling

Sikkert angående pavevalget


Det har gått om lag 2 måneder siden jeg hadde besøk. Men i går kom en fra familien til lunsj. Som vi ser av bildet under holdt vi avstand, vi satt langt fra hverandre og hadde hver sitt smørbrødfat, men forsynte oss også av ostene. Hyggelig å ha besøk igjen. Nå blir heldigvis samfunnet gradvis åpnet igjen. Men vi må vaske hendene, og ingen klemming! 

Lunsjbordet



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar