tirsdag 23. juni 2020

Hverdagsliv i juni 2020

Første sommermåned er godt i gang, vi har faktisk ikke mer en vel en uke før juni er over. I det siste har det vært rolige dager, bare vanlige ærender i området. En dag jeg kom fra butikken, satt jeg på en benk og slappet av. Da kom en katt ruslende, satte seg rett ved benken og så på meg, det så ut som han ville ta en prat, men intet mjau kom, han bare satt der som om han kun ville ha selskap. Den kvelden ble det 27 grader og nydelig vær da jeg tok bildet kl. 23.10. En dag jeg var til Kolsås, måtte jeg beundre den store engen som brer seg ut bortenfor busstoppet og t- bane stasjonen. 

Nydelig kveld

Katten
Sommereng

Siste par dagene har det vært litt regn og overskyet, men før det, hadde vi noen fantastiske sommer dager. Onsdag i uken som gikk, var det 29 grader. Jeg stod på balkongen og så i været, til høyre så jeg lette skyer, rundt Kolsåstoppen var mørke skyer. Litt etter kom en kraftig byge, men så lettet det, og fram kom en regnbue, men ser den ikke skarp nok på bildet.

Lettere ene veien
Men andre siden truende

Etter regnet kom regnbuen

Da jeg kom fra butikken en dag, måtte jeg beundre en plen foran noen stilige trær. Plenen var full av hvitkløver. Hvis jeg sitter ute om kvelden, er det mest på balkongen, men en kveld satt jeg ute på verandaen, for på den siden var himmelen ekstra fin. Det var en nydelig kveld, bildet er tatt da klokken var knapt 23.00, og måleren viste 25 grader.

Eng med hvitkløver

Flott sommerkveld

Som nevnt har det vært knallvarmt om dagen og noen vakre kvelder. Fredag kl. 16,00 tok jeg bilde av gradestokken utenfor kjøkkenvinduet. Den viste 30 grader, det var  svært varmt, en tropefredag.

Det var varmt

Da jeg var ned på KI- senteret lørdag, så jeg der var oppslått "telt" over boder de solgte ting, en ung dame for skridende og hadde en hest i grime, på ryggen satt et barn, og jeg så flere som satt og ventet på tur. Jeg fikk greie på at det var Rykkinndagene. Lørdag kveld ble det grill hos familie i nærheten. Søndag skiftet været  og det ble regn, men i dag på mandag skinner solen igjen. Slik er sommer hverdagen.

Folkeliv ved KI
Hesten
 
Grilling
Godt med grillmat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar