mandag 29. juni 2020

Prinsesse A har fylt ett år, juni 2020

Søndag var jeg i selskap hos lille prinsessen som hadde fylt år et par dager før, men i går var duket for selskap nr. 2. Vi ble mottatt av lille frøken  i fin selskapskjole og barføtt. Det er forbud mot å legge ansiktet hennes ut på nettet, men hun er like søt fra alle vinkler. En liten hund var med blant gjestene, den ble hun opptatt av.

Prinsessen stod klar
Hun studerer den
lille gjesten


Vi kom inn i en bursdagspyntet stue, her skulle være barnebursdag med grillede pølser og kaker. Men først ble gavene levert, og gjestene pratet, for noen bor på forskjellige kanter i området. Men den livlige lille frøken var i fokus hos oss alle. Hun hadde lært seg å gå i dagene rundt ettårsdagen, så det blir lett å huske.

Hun kan gå
Prinsessens onkel er kommet


Hedda er på plass

Alle koser seg

Bursdagsbarnet fikk mye fint av forskjellig slag. Men så ble det samling rundt bordet, maten smakte godt. Så kom kakene, små kunstverk ble servert. Lekre muffins, og bursdagskaken var formet som et ettall, prinsessen hadde jo fylt ett år.

Fra bursdagsbordet
Lekre muffins
Bursdagskaken var
festlig og god

Senere ble det prat blant gjestene, men bursdagsbarnet stod i fokus. Det var artig å se henne stabbe rundt, og se da hun lekte med gavene. Men jammen stabbet hun bort til et bord og fant en mobil. Det ble en alle tiders bursdag hos lille prinsessen. Vi får ønske henne alt godt i årene som kommer.

Onkel og bursdagsbarnet
ser på en av gavene
Hun har parkert og
studerer mobilen

 Hun studerer en
av gavene



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar