mandag 4. desember 2023

Søndags-besøk i Oslo.

 I går var jeg på jule-besøk i Oslo Det var flott vær, men is-kaldt. Først tok jeg en runde på julemarkedet, og der var masse folk, nesten umulig å få et bilde uten en flokk folk på. Men noen ble det.

Pariser-hjulet stod klart


Elgen var der også



Også is-slott i nærheten




 
Det var så kaldt at jeg gikk inn i hallen på et butikk, der var åpent, men butikken stengt. Der ventet jeg  litt så tiden nærmet seg vi skulle møte. Det var fryktelig kaldt å gå i gatene.                                           

Fra butikk-gangen



                              

Jeg så også at en demonstrasjon foregikk rett bortenfor. Jeg hørte ikke hva de sa, men hørte at noen talte. Jeg så mange ukrainske flagg, så det hadde sikkert med krigen i Ukraina å gjøre.                     

Bildet fra demonstrasjonen


Men nå skulle jeg videre til julebord, og gikk dit. Da tiden var inne, gikk vi inn på Grand Café og fant vårt langbord. Der var mye godt å forsyne seg fra. 

Inne på julebord

VI hadde utsikt også til gaten. Men vi forsynte oss fra fat med mye god julemat, både hovedretter og av desserter. Her var noe for enhver smak.

Utsikt

Utsikt i rommet

Fint pyntet

Pause

Vi hadde et hyggelig julebord, og på slutten kom også en julenisse, og de yngste fikk en pose med jule-godteri. Det var stas. Det ble et hyggelig besøk i Oslo, med fint vær, men et svært kaldt vær.

Julenissen på besøk




 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar