fredag 1. desember 2023

Del 2 Familietur til Thailand

Nå reiste vi til Hua Hin, der skulle vi være siste dagene i Thailand. Vi bodde på et stort, fint hotell nær havet. Vi kunne bade i havet, men brukte mest svømmebassengene. 

Hua Hin en ganske stor by


 Eller bare slappet av

Det var fint i hagen og ved bassengene


På hotellet var mye god mat, det var bare å forsyne seg. Om dagen var det bare å bruke hagen og bassengene etter som en ønsket. Vi var også på besøk i byen.

Fra en middag
Kveld i Hua Hin

En dag så vi det lå store krigsskip på bukten rett uten for hotell-distriktet. Da fikk vi høre at på hotellet skulle være et møte med de øverste lederne i økonomi i Asia. Sikkerheten var i høyeste beredskap. 

Langt ute lå krigsskip

I hagen var svært fint og mange basseng å velge i. Været var strålende hele tiden vi var i Hua Hin,

Fint i hagen


Mye bading

Fint område

Mye god mat,


 
Vi holdt oss mye i bassengområdet, vi hadde strålende vær alle dagene vi var der.  Det var fint bare å gå rundt og se seg om også. Kveldene var svært milde, så en kunne godt sitte ute.

Fint ved bassengene

Fine blomster og tre

Vi var også nede på stranden og vasset i sjøen. Det var fint å gå i strandkanten og bare nyet solen ok livet. Men nå var snart ferien over.

Også nede ved havet

Mye god mat

To som koser seg

Men så var ferien slutt.  Vi hadde hatt mange fine dager i Thailand, både i Bangkok og videre ved River Kwai, og til slutt i Hua Hin. Men nå var det tid å reise hjem til Norge. Alle likte ferien i Thailand. 




 








 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar