onsdag 20. mars 2024

Kjøretur i California, siste del

 Fredag 10. august startet jeg med å se meg om i og ved det digre hotellet vi bodde i Las Vegas, det het MGM Grand. Mye av dagen ble brukt i det store bassengområdet.

Stort hotell


Middag spiste vi i en av restaurantene på hotellet. Mens en ventet på bord, kunne en sitte i baren rett ved. Der var noen pussige barstoler.

Pussige barstoler
Klar for middag

Dagen etter var lørdag, og da skulle de fleste av oss på helikoptertur i Grand Canyon. Vi tok plass i helikopteret. Da vi hadde lettet, hadde vi god utsikt ned ril Las Vegas. 

Fin utsikt

 I helikopteret

Først fløy vi over Hoover Dam som ble bygd mellom 1931 til 1936, da ble den innviet av president Franklin Rosewelt. 

En diger dam

Så kom vi til det vi var spente på å se, Grand Canyon. Det utrolig spesielle området er skapt av Coloradoelven i løpet av flere millioner år. Et utrolig område.

Fra Grand Canyon

Piloten fløy ned til en slette i dette området, og vi fikk gå ut av helikopteret og se på dette utrolige området, men vi måtte holde oss nær helikopteret.

Pause i ørkenen

Så opp i helikopteret, og fløy videre over dette spesielle området laget av naturen over svært mange år. Det var svært spennende å se.

Om bord i helikopteret igjen

Et fantastisk område

Så ble vi kjørt tilbake til hotellet, og ble resten av dagen i bassengområdet. Det var et digert område, og bare å velge avdelingen en ønske. Men om kvelden gjorde vi oss klar og gikk ut på byen for å spise middag.

I resepsjonen, klar å gå ut til middag


Søndag ble det også mye sol og bading. Det gjorde godt etter dagene med bilkjøring. Jeg kan ikke legge ut bilder av de andre som spradet rundt i badetøy. Men om kvelden spiste vi middag på hotellet.

Venter i kø ved buffeen

Mandag 13. august gikk vi ut for å se på byen, men det var svært varmt, så vi gikk ofte innom steder for å få skygge, Første bildet er tatt på en gangbro ved hotellet, der var fin utsikt til gaten.

God utsikt

Inne et sted for skygge, da så jeg skoen


Nå gikk to av oss til det som da var verdens største hotell, Venetian. Inne var et sted laget til som Markusplassen, og der var sjø med gondoler, akkurat som en ser i Venezia. 
 
Utrolig å se

Tilbake på hotellet vi bodde MGM, så jeg på bronse-løven som satt på et podium i den digre resep-sjonen. I starten satt her en ekte løve, heldigvis var den nå i bronse.

Løven på hotellet 
Om kvelden middag
buffé på hotellet

Til slutt litt gambling

Neste dag reiste vi hjem fra Las Vegas. Vi hadde hatt en fin tur, første en lang biltur i California, så avslutning i Las Vegas.

Avslutning i Las Vegas  







 

 









 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar